Suvo
Tøjeksperten Aabybro
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Baggesen

Sead sætter sin signatur på endnu et år med Jammerbugt FC 

Jammerbugt FC og Sead Gavranovic fortsætter sammen op i NordicBet Liga. Den erfarne offensivspiller har  forlænget sin kontrakt med klubben med yderligere et år. 

– Med det Sead har bidraget med i 2. division og den store andel han har i vores oprykning, er han en vigtig  forlængelse for os. Sead betyder meget både på og uden for banen. Han har den rette indstilling til træning og kamp, og spiller i det hele taget en vigtig rolle for os. Jeg har trænet Sead i mange år og vi har et rigtig  godt forhold til hinanden. Det glæder det mig, at vi har Sead med ombord det næste år også. Det sikrer os  endnu mere kontinuitet i forhold til at fastholde den base, vi skal have, fortæller Jammerbugt FC cheftræner,  Bo Zinck om sin seneste forlængelse. 

Sead selv har da heller ikke været i tvivl om, at han gerne vil fortsætte i den blå trøje. Dog har han måtte vende det hele en ekstra gang i forhold til at få både fodbold, familie og job til at spille sammen. Det er  lykkedes for offensivspilleren. 

– Mine overvejelser har ikke været så meget på det sportslige, da jeg naturligvis gerne vil med videre og være del af dette spændende projekt. Derimod har der været en masse overvejelser på det familiemæssige plan,  hvor vi har skulle få det hele til at gå op i en højere enhed. Mere træning i den kommende sæson skal  fungere med et lille barn og fuldtidsarbejde, så det er lige med at få enderne til at mødes. Men familien og  jeg er kommet frem til, at jeg skulle fortsætte i den kommende sæson, hvilket jeg glæder mig utroligt meget  til, forklarer Sead Gavranovic, der føler sig klar til de nye og større udfordringer, der venter efter  sommerferien. 

– Mine personlige forventninger er, at jeg kan fortsætte den kurve, jeg har haft de seneste sæsoner, og være  en afgørende faktor for vores offensiv. Med både mål og assist. Jeg føler, at jeg er ved at ramme min bedste  alder og periode i karrieren, og det vil jeg gerne forløse fuldt ud i den kommende sæson, forklarer Sead  Gavranovic og drejer fokus over på holdet. 

– Hvad holdet angår forventer jeg klart, at vi kan tage det næste skridt og bygge endnu mere på, og selvfølgelig skal vi ofre alt, hvad vi har, for at vi i første omgang kan etablere os i NordicBet Ligaen. Det bliver  utroligt spændende, og jeg glæder mig som et lille barn til den kommende sæson, som kommer til at byde  på mange udfordrende kampe og gode oplevelser. 

Sead Gavranovic og Jammerbugt FC åbner sæsonen i landets næstbedste række på udebane mod Hvidovre  lørdag d. 24. juli kl. 15.00. 

Hotel Phønix
Minitel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse