Nordjysk Motor Co.
Tømrermester Thomas Aaby
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Aabybro Skov og Have

Alle nordjyder over 85 år, som allerede er blevet vaccineret to gange, bliver nu tilbudt et tredje stik. Region Nordjylland opretter 33 lokale vaccinationssteder i uge 41-43 – primært målrettet de +85-årige.

Ca. 11.500 nordjyder over 85 år har for nylig fået en invitation til et tredje stik. En del har allerede benyttet lejligheden til at lade sig vaccinere i et af regionens fire faste vaccinationscentre ved at bestille tid på www.vacciner.dk. Den mulighed er der stadig, men nu bliver det også muligt for de +85-årige at lade sig vaccinere mere lokalt. I Jammerbugt er det lokale vaccinationssted i Sport- og Kulturcenter Brovst (OBS: ingen tidsbestilling).

Der vil som udgangspunkt ikke være kommunal hjælp til stede i hallen, så vi opfordrer til, at svage borgere ledsages af pårørende.

Er du berettiget til kørsel, så kan du kontakte vores kørselskontor på tlf. 7257 7200 i tidsrummet 9-12.

De lokale tilbud er primært målrettet de +85-årige, men andre inviterede borgere kan også benytte sig af muligheden.

Se en oversigt over de lokale vaccinationstilbud i de enkelte kommuner på www.rn.dk/vaccination. Du er også velkommen til at ringe til regionens coronahotline på tlf. 9764 8463, hvis du vil have oplysninger om mulighederne.

Hvor og hvornår

Region Nordjylland vaccinerer i Sport- og Kulturcenter Brovst:

  • onsdag 13. oktober kl. 8-17
  • fredag 15. oktober kl. 8-16

Du skal ikke bestille tid – du møder bare op.

Kilde: Jammerbugt Kommune

Faarup skovhus
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse