Tøjeksperten Aabybro
pen og papir
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
Ertmansfisk

Med sit udfordrende og direkte spil har unge Max Møller fra klubbens egne rækker tilføjet en spændende dimension til Jammerbugt FC offensiven de seneste par sæsoner.

Det vil han også gøre i det nye år. Den unge spiller og Jammerbugt FC har nemlig forlænget samarbejdet, og det glæder cheftræner, Bo Zinck, der forventer endnu mere fra den unge offensiv spiller i fremtiden.

– Max er vores store talent. Han har masser af redskaber og potentiale, og kan gå en rigtig fin fodboldfremtid i møde. Max har gå på mod, er udfordrende og har fart, og så har han budt ind med noget i en ung alder. Han har allerede været kampafgørende for os flere gange og han arbejder hårdt. Så der er meget positivt at sige om Max, og jeg glæder mig til, at vi skal udvikle Max til et endnu højere niveau, lyder det fra Bo Zinck.

Netop udvikling er også et nøgleord for Max Møller selv. Han nyder fodboldtilværelsen og føler han er i de rette rammer i forhold til at forløse sit potentiale yderligere.

– Jeg behøvede ikke gøre mig de helt store tanker omkring kontraktforlængelsen. Jeg har det super godt på holdet og føler jeg har gode muligheder for at forbedre mig. Der bliver hele tiden sat større krav til mig som spiller og det er med til at gøre mig bedre, forklarer den unge ambitiøse Jammerbugt FC spiller.

Han ønsker ikke at stå stille og forsøger hele tiden at dygtiggøre sig, og ifølge Max tilbyder Jammerbugt FC ham alle de nødvendige redskaber for at udvikle sig.

– Som sagt er der store muligheder for at jeg kan udvikle mig og jeg føler, at der bliver taget godt hånd om mig, både fra træner og spillere. Derudover har vi et super spændene hold, hvor der er lidt af hvert og jeg synes, vi fungerer super godt som gruppe. Det er klart, at i forhold til min rolle på holdet, så skal der kæmpes hårdt for at få endnu mere spilletid og jeg vil selvfølgelig gøre alt, hvad jeg kan, for at spille godt, når jeg får chancen, lyder det fra en ydmyg og ambitiøs Max Møller, inden han slutteligt slår fast.

– Ambitionerne for den nærmeste fremtid er selvfølgelig at udvikle mig meget i Jammerbugt FC og forhåbentligt hjælpe holdet op i top 6. Men selvfølgelig også gerne endnu højere i fremtiden.

Max Møller og Jammerbugt FC har i første omgang forlænget samarbejdet med yderligere et år, gældende for 2020.

Kilde: Jammerbugt FC / Af: Thomas Jansen

Faarup skovhus
My-Sandwich
Beauty by Kramer
Aabybro pizza og steakhouse