K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Staudemarken
Printereksperten

Selvom sæsonen er gået på hæld i Jammerbugt FC og fodboldspillerne lader op til forårssæsonen, er der stadig masser af aktivitet i klubben. Erhvervsnetværket i Jammerbugt FC, der består en lang række lokale og regionale virksomheder havde fredag morgen årets sidste officielle netværksmøde på Pandrup Kro.

Palle Holmbech, der driver det lokale firma Godthjerte.dk er manden bag driften af netværket. Netværket er med til at styrke sammenholdet blandt klubbens sponsorer og ikke mindst skabe nye forretninger blandt medlemmerne. Vi mødes om fredagen og får snakket og hygget med hinanden, mens der opstår forretning på kryds og tværs af de forskellige deltagere i netværket.

I forbindelse med årets sidste møde blev årets netværker kåret – det blev Henrik Thomsen fra webbureauet Podi, der holder til i Brønderslev. Henrik har gennem de seneste 4 år været med i netværket og har kun rosende ord til overs for netværket. Det har givet mange gode timer og ikke mindst gode venskaber. Derfor lyder der også en opfordring fra Henrik Thomsen om at kontakte Jammerbugt FC for at høre mere om hvordan man kan komme med i netværket. Det giver en god følelse at kunne hjælpe en netværkskollega.

Den 13. december sluttes netværkssæsonen af med en julefrokost på Restaurant Nordstjernen.

Vejgaard sten og krystaller
Bilhuset Biersted A/S