Suvo
Tømrermester Thomas Aaby
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

AIRies lancerer en ny julekollektion, der er designet i et smukt samspil mellem to generationer og giver juleudsmykningen i hjemmet et mere elegant, minimalistisk og eksklusivt udtryk.

Er det muligt at skabe en julekollektion, der på smukkeste vis kan bygge bro mellem den gamle traditionelle stil og et mere enkelt og elegant nordisk designudtryk?

Ja, men idéerne skal skabes i et respektfuldt samspil mellem generationer og have god tid til at modnes og finpudses. For Ida Trads og hendes mor, Anni Trads, var dette den helt rigtige måde at gribe tingene an. De to generationers fælles drøm om at skabe et smukt og stilfornyende design er nu gået i opfyldelse og realiseret i form af den nye eksklusive julekollektion, som firmaet AIRies lancerer på det danske marked.

Ida Trads er designer og stifter af AIRies, og ønsket om at skabe smukke juleting startede helt tilbage i 70´erne, da moderen med blyant, papir og en neglesaks fremtryllede nogle vidunderlige små figurer, der fyldte rummet med skønhed og skabte en magisk julestemning. Ida Trads var på det tidspunkt et lille barn, men hun har lige siden drømt om at skabe “de nye klassikere” af disse smukke modeller, der i design og stil var flere årtier forud for sin tid.

Moderen gemte heldigvis de fine papirklip i en skuffe, og Ida Trads har nu 40 år senere fundet de “glemte” papirklip frem og videreudviklet dem i et tilpasset design og i nye eksklusive og langtidsholdbare materialer. Resultatet kan ses og opleves i alle førende butikker med brugskunst og gaveartikler over hele landet.

Sortimentet består af en serie vedhæng (hjerter, kogler, stjerner, juletræer og engle) samt lysestager og lyseholdere. Det hele fås i flere størrelser og med guld- eller sølv-look efter eget valg. Alt er i et moderne, minimalistisk og nordisk-inspireret design med et eksklusivt udtryk.

“Det har været en spændende kreativ rejse at transformere min mors små kunstværker fra min barndom til et moderne og stilsikkert brand. Men den dag hvor jeg sammen med min mor kunne tage på shoppingtur i byen og vise hende, at hendes fine modeller nu lå på hylderne i butikkerne – ja det var en helt uforglemmelig og fantastisk oplevelse. Det har altid været vores fælles drøm at vække denne kunstskat til live til glæde for resten af verden, fortæller Ida Trads.

AIRies har adresse i Holte og er et nyt eksklusivt designer-brand på det danske marked. AIRies er stiftet af Ida Trads, der gennem de seneste 12 år har startet flere virksomheder op inden for tekstil og mode – herunder IdaT Børnetøj. Den nye julekollektion fra AIRies distribueres til forhandlerne i hele landet gennem firmaet bySommer.

Kilde: AIRies

Faarup skovhus
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Bilhuset Biersted A/S