Tøjeksperten Aabybro
pen og papir
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
Ertmansfisk

Går du og drømmer om at lave et event i Jammerbugt Kommune, men mangler midlerne til at realisere det? Så har du mulighed for at søge midler hos Jammerbugt Kommune, som nu har åbnet for ansøgninger til eventmidler. 

Frem til 1. marts 2020 kan du søge midler til events i Jammerbugt ved at sende din ansøgning til Jammerbugt Kommune, der som et udviklingstiltag har afsat 100.000 kr. til at støtte op om eventformål. 

I vurderingen af din ansøgningen vil der blive lagt vægt på følgende fire perspektiver: 

ET KOMMERCIELT PERSPEKTIV: Det vil sige event, som direkte eller indirekte kan give et økonomisk eller beskæftigelsesmæssigt afkast for virksomheder i Jammerbugt Kommune. 

EN MEDFINANSIERING: Det vil sige events, som kan tiltrække andre eksterne midler eller, som ansøger også selv har afsat midler til.

ET UDVIKLINGSPERSPEKTIV: Det vil sige støtte til at videreudvikle et eksisterende event, så den bliver større og eller mere kommercielt orienteret.

ET RISIKOELEMENT: Det vil sige støtte til at afløfte den risiko, som løbes ved at afholde en event. Støtten her kan typisk gives i form af en underskudsgaranti.

Alle foreninger, grupper/netværk, organisationer og sammenslutninger kan søge om støtte til events, og du søger gennem ansøgningsskemaet, som du finder gennem linket her

Har du spørgsmål til ansøgningen, kan du kontakte udviklingskonsulent Martin Storgaard på telefon 41 91 19 85. 

(Kilde: Jammerbugt Kommune).

Faarup skovhus
My-Sandwich
Beauty by Kramer
Aabybro pizza og steakhouse