Suvo
Tømrermester Thomas Aaby
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

I sommers kom den kun 19-årige svenske midtbanespiller David Edvardsson til Jammerbugt FC på en lejeaftale fra Malmö FF. Siden har David taget NordicBet Ligaen med storm og nu er han udtaget til det Svenske U20 landshold.

Det vækker naturligvis glæde hos den unge svensker, men også hos holdkammerater og trænerteamet.

– Det gør os først og fremmest stolte, at David er udtaget til U20 landsholdet. David er fra dag et gået ind og har gjort en mærkbar forskel for os. Desværre blev han skadet mod Lyngby, men er kommet godt tilbage igen og har igen sat sig flot på den centrale midtbane sammen med Christian Rye. Han spiller uimponeret som 19-årig i NordicBet Ligaen. Det er virkelig flot. Han gør det rigtig godt og bidrager både på og uden for banen, og han er højt i hierarkiet allerede. Han bliver kun bedre herfra og han vil have godt af erfaringen på det her niveau, hvor han møder gode hold hver uge. Så mon ikke det gør ham endnu mere sulten, også når han vender hjem til Malmö, fortæller Jammerbugt FC-cheftræner Bo Zinck og fortsætter.

– Det er imponerende, at han nu er udtaget til den svenske trup. Det vidner om, at han er på den rigtige udviklingskurve her hos os. Det er godt for truppen, det er godt for klubben, det er godt for David og det er godt for Malmö FF. Så det er fantastisk og det glæder mig. Stor ros og stort tillykke til David.

Det er ikke første gang David trækker den svenske landsholdstrøje over hovedet. I alt har han ca. 20 U-landsholdskampe for Sverige, fra U15 niveau og op – og altså nu også U20.

– Det betyder meget for mig. Man føler stolthed, når man spiller for sit land. Det er alle fodboldspilleres drøm at repræsentere det land, man elsker, siger den unge målrettede og sympatiske svensker.

Han er glad for at være landet i Danmark og i Jammerbugt FC, hvor han får mulighed for at prøve sig selv af i nye rammer og med nye udfordringer hver uge.

– I Jammerbugt FC har jeg fået mulighed for at spiller seniorfodbold på et højt niveau hver uge, og det er den vigtigste ting for en ung spiller, når man skal udvikle sig, fortæller David, som er meget ambitiøs, men tager en dag af gangen.

– Mine ambitioner er at blive en bedre fodboldspiller hver dag, og hvor det bringer mig, må vi vente at se. Selvfølgelig vil jeg elske at kunne fortsætte med at repræsentere mit land. Jeg sætter høje forventninger til mig selv og hver dag forsøger jeg at leve op til dem.

Forude venter kampe mod Rumænien og Mexico. Her er David fokuseret som altid og har helt enkelt kun et sigte. Det samme som alle andre dage. At gøre sit absolut bedste.

– Jeg håber bare at få en masse spilletid og vise mig frem fra min bedste side, lyder det fra den svenske landsholdslejr.

Tillykke med udtagelsen til David, og held og lykke med de forestående landskampe.

Kilde: Jammerbugt FC – Thomas Jansen

Faarup skovhus
Minitel
Kaffebaren
Bilhuset Biersted A/S