Attrup Havne Café 3
Tøjeksperten Aabybro
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Baggesen

Tidligere AaB’er genstarter karrieren i Jammerbugt FC

Andreas Bruhn Christensen genstarter fodboldkarrieren i  Jammerbugt FC 

 

Den tidligere AaB-spiller, Andreas Bruhn Christensen, er tilbage i dansk fodbold efter et ophold i Norge hos Arendal Fotball, hvor en skade endte med at sætte fodboldkarrieren på pause

Efter en hofteoperation og ni måneder på sidelinjen er den teknisk stærke offensivspiller nu klar til at  genoptage fodboldkarrieren og det har den 26-årige Andreas Bruhn Christensen valgt skal ske i Jammerbugt  FC. 

– Jammerbugt FC var allerede i mine tanker, da klubben kontaktede mig. Jammerbugt FC passer godt ind i  forhold til min situation, efter jeg er vendt hjem til Aalborg. Jeg skal i gang igen efter min skade og vil  samtidig gerne fortsætte på de studier, jeg er startet på i min skadesperiode. Hos Jammerbugt FC får jeg fodbold på et godt niveau og en klub med ambitioner og en god træningskultur, så det er et godt sted for  mig i forhold til at finde tilbage til mit niveau, forklarer Andreas Bruhn Christensen fra træningsanlægget i  Pandrup. 

Her har den tidligere Superligaspiller først og fremmest målsætninger på den korte bane, men er samtidig  heller ikke i tvivl om, hvad målet er længere fremme i tiden. 

– På kort sigt handler det om at komme til at spille nogle kampe og genfinde fodboldformen. Og så skal jeg  gerne bidrage til holdet. Jeg er en flowspiller, som er god på bolden og som forhåbentlig kan bidrage med  mål og assists, men også til at vi spiller god fodbold og forhåbentlig fortsætter den gode stime af sejre, siger  den nye Jammerbugt FC spiller og tilføjer. 

– På lang sigt er ambitionen at komme tilbage på højst mulige niveau. Men lige nu er mit fokus her og jeg  glad for at have fået muligheden i Jammerbugt FC. 

Netop ambitionen om meget mere var det, der fik Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck overbevist om, at  Andreas og Jammerbugt FC var det rette match. 

– Det er først og fremmest glædeligt, at vi kan tiltrække en spiller med Andreas’ kvaliteter og med  Superligakampe på cv’et. Så det glæder mig, at Andreas har valgt at genstarte fodboldkarrieren hos os og at  han synes, vi er en interessant klub. Det vidner om, hvor langt vi er kommet som klub. Og så passer Andreas  godt ind i truppen. Han kender mange og er en god og ydmyg fyr, som har ambitionen om at vende tilbage til  øverste niveau. Og det er vigtigt for mig. Den ambition viser, at sulten er der endnu og jeg ser frem til at arbejde med Andreas, fortæller Bo Zinck, som dog samtidig understreger, at det i første omgang handler om  at få Andreas fodboldklar i det rigtige tempo. 

– Tiden vil vise, hvor langt vi sammen kan bringe Andreas på vejen tilbage til det maksimale niveau. Det her  er første fase i genstarten af Andreas’ karriere. Det handler om at se, hvor langt Andreas er og om, hvornår  han er klar til at skulle i kamp. Lige nu vil jeg vurdere, at vi skal bruge efteråret på at gøre Andreas klar, så 

han står skarpt til det nye fodboldår. Håbet er selvfølgelig, at Andreas er klar før, men vi er tålmodige og tager det skridt for skridt, i hvad der bliver et krævende træningsforløb, hvor vi kommer til at dosere  fodbolden. Og så må tiden vise, hvad fodboldfremtiden bringer. Forhåbentlig munder det ud i, at vi laver en  aftale med Andreas, for det betyder, at det går godt. Andreas har uden tvivl kvaliteterne. Det vidner antallet  af Superligakampe om. 

Andreas Bruhn Christensen startede fodboldkarrieren i Støvring IF, inden talentet bragte ham til AaB, hvor  Superliga gennembruddet kom. Efterfølgende gik turen til først Viborg FF og siden Randers FC. Senest har  Andreas spillet for norske Arendal Fotball. Nu er han klar til at trække i den blå Jammerbugt FC trøje. 

Kilde: Jammerbugt FC

Faarup skovhus
Nielsens specialiteter
Garant Brønderslev
Aabybro pizza og steakhouse