Attrup Havne Café 3
Tøjeksperten Aabybro
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Ertmansfisk

Forening = Medlemmer
Ingen medlemmer = Ingen forening

Vi oplever mange henvendelser fra medlemmer der ikke har betalt – for hvad nu, hvis træningen lukkes ned? PGU kan kun håbe og appellere til, at vores trofaste medlemmer og lokalsamfund viser samfundssind og “går med os” i tykt og tyndt. 2020/21 er en usikker sæson og vi kan, ligesom sundhedsministeren, ikke garantere noget. MEN vi kan love dig, at vi gør vores allerbedste for at gymnastikken kan holdes i gang – og har, som du sikkert har bemærket, købt MASSER af håndsprit, lavet retningslinjer for ind- og udgang, sikret holdene ikke blandes, instrueret instruktørerne i opdelinger, lavet covid-19 lister til eventuel smittesporing og meget mere. Vi foreningsledere modtager næsten dagligt retningslinjer fra landsorganisationerne DGI og DIF for netop at kunne holde idrætten kørende.

Det konkrete og juridiske svar: Ja, der er tilmelding til holdet nu og kontingentet skal betales for at du eller dit barn kan gå på holdet. Medlemmer kan ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode, så medlemmerne ikke kan træne eller for eksempel deltage i en opvisning. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening, og ikke for en specifik ydelse.

Vi anbefaler at alle med mobiler downloader “Smitteapp’en” fra sundhedsstyrelsen, så vi sammen kan stoppe eventuelle smittekæder.

Vi håber medlemmerne sammen med foreningens frivillige ledere og instruktører vil stå sammen og bakke op om aktiviteterne i foreningen!

PGU Gymnastik

Faarup skovhus
Nielsens specialiteter
Garant Brønderslev
Aabybro pizza og steakhouse