Tøjeksperten Aabybro
pen og papir
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
Ertmansfisk

Jammerbugtavis er glad for at kunne byde Carsten Jacobsen velkommen, som Blogger på Avisen.

Carsten kommer til at blogge om blandt andet privat retslige forhold.

Lær Carsten at kende, i den kommende tid via hans spændende indlæg, og læs nedenstående, for allerede nu at vide lidt om hvem Carsten er.

Advokat Carsten Jacobsen

Jeg er advokat hos Advokatfirmaet Henrik Skaarup, som er placeret i Brønderslev. Firmaet har mere end 30 år på bagen og betjener alle slags kunder indenfor privatret, landbrug og erhvervsret.

 

Jeg er 35 år, gift og har 1 barn og 1 datter på vej. Privat bor jeg i Svenstrup og elsker at dyrke badminton, løb og golf.

 

Jeg har erfaring med jura for både private og erhvervsdrivende. Jeg har tidligere være ansat hos HjulmandKaptain og været partner i Norden Advokatfirma, som er LandboNords advokatselskab.

 

Det har gjort, at jeg har erfaring med en bred vifte af juridiske discipliner, såsom skilsmisseret, arveforhold, selskaber, konkurs, landbrugsret og persondataret.

Faarup skovhus
Nielsens specialiteter
Beauty by Kramer
Aabybro pizza og steakhouse
SHARE
Foregående artikelSkal du have fat i billetter til årets Knæk Cancer
Næste artikelMiljøteknologier skal hurtigere på markedet
Carsten Jacobsen
Jeg har erfaring med jura for både private og erhvervsdrivende. Jeg har tidligere være ansat hos HjulmandKaptain og været partner i Norden Advokatfirma, som er LandboNords advokatselskab.Det har gjort, at jeg har erfaring med en bred vifte af juridiske discipliner, såsom skilsmisseret, arveforhold, selskaber, konkurs, landbrugsret og persondataret.