Tøjeksperten Aabybro
pen og papir
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
Ertmansfisk

Lige nu hedder det fodboldpause for Jammerbugt FC’s U19 mandskab, og det er velfortjent. For sikke en sæson, det har været.

Og selvom der er masser af gode oplevelser og gode resultater at se tilbage på i 2019, er der mindst lige så meget spændende på programmet i 2020 for de unge talenter. I Liga 1 er det blevet til syv sejre og fem uafgjorte i løbet af turneringen.

– Det har været en rigtig rigtig god sæson. Spillerne har virkelig præsteret godt, indleder U19 træner, Tommy Pedersen, da han tager fat på en kort opsamling af sæsonen, der er gået.

Resultaterne bakker ham op. En flot 2. plads i tabellen og kun et enkelt nederlag hele efterårssæsonen. Et nederlag, der kom i sommerens Dana Cup finale. Siden har de blå ikke forladt grønsværen uden point.

– Træningsmiljøet er rigtig godt og spillerne vil det virkelig. Det er tydeligt. Vi har en god flok dygtige og sultne unge spillere. Truppen er lidt smal, men vi forventer 2-3 nye spillere kommer til i vinterpausen. Det er nødvendigt for bredden og det er sundt for konkurrencen og deraf spillernes udvikling. Det er positivt, at vi oplever denne tilgang af dygtige spillere til klubben, forklarer Tommy Pedersen, der sammen med sit hold kan se frem til en travl, men bestemt også spændende opstart.

– Der er virkelig nogle gode ting på programmet i det nye år. Der er noget at glæde sig til. I forbindelse med opstarten tager vi bl.a. med divisionstruppen på træningslejr i Tyrkiet. Det er noget både trænere og spillere ser meget frem til. Det bliver en stor oplevelse og en spændende udfordring for drengene. Bl.a. med to til tre træningskampe, siger U19 træneren med stor entusiasme.

Udover kampene i Tyrkiet har U19 teamet indtil videre også arrangeret kampe mod Thisted FC, Holstebro og Aalborg Freja senior som en del af sine forberedelser til en ny sæson, hvor niveauet hæves yderligere.

– Det er en interessant og udfordrende opstart, hvor vi har nogle gode tests mod stærke hold. Men det bliver der også brug for. Vi går en svær sæson i møde. Modstanden fra de andre hold i rækken bliver kun større, fortæller Tommy, som i det hele taget glæder sig over de gode rammer, der er skabt for spillernes udviklingsmuligheder.

– Vi har også den nye kunstgræsbane, som vi glæder os til at tage i brug, ligesom vi nyder godt af vores samarbejde med Pandrup Bokseklub, hvor vi har en ugentlig boksetræning i opstartsfasen. Her formår Kasper Bruun virkelig at presse drengene på den helt rigtige måde, og det har stor værdi for os.

Starten af de nye år byder på flere interessante udfordringer. En kvartfinale i pokalturneringen venter i marts, mens februar byder på Jysk Mesterskab i indendørs, hvor holdet har kvalificeret sig.

– Vi har nogle spændende udfordringer med mesterskab, pokalturnering og en virkelig hård pulje i den kommende sæson, hvor niveauet bliver ekstremt højt. Vi er et godt sted lige nu og har masser at se frem til, slutter Tommy, som kan lade batterierne op lidt endnu. Han samler sine U19 tropper igen i det nye års uge 3.

Kilde: Jammerbugt FC/ Af: Thomas Jansen

Faarup skovhus
Nielsens specialiteter
Beauty by Kramer
Aabybro pizza og steakhouse