Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Foto: Erik Sahl


Socialdemokratisk kandidatliste til kommunalvalget i november er klar efter generalforsamling  

Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune afholdt mandag den 15. marts generalforsamling.  ”Selvom generalforsamlingen blev afholdt digitalt, var der et flot fremmøde”, fortæller formand  Mary-Ann Sørensen, ”og det lykkedes at afholde en god og struktureret generalforsamling med  styr på den elektroniske afstemning – til gengæld måtte vi selv sørge for forplejningen

Der blev på generalforsamlingen udtrykt stor opbakning til regeringen, og folketingsmedlem og  uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, der er medlem af partiforeningen, fik  nogle gode råd og ideer om dette og hint med på vejen.  

Medlemmerne er meget opsatte på, at det ved kommunalvalget i november skal lykkes at ændre  flertallet, så Jammerbugt Kommune kan blive socialdemokratisk ledet. 

Vigtigheden af at ledelsen af Region Nordjylland fortsat er socialdemokratisk blev også  understreget, og partiforeningen bakker fuldt og helt op om de to socialdemokratiske kandidater  fra Jammerbugt, Mogens Nørgård, Birkelse og Ole Stavad, Brovst. 

Et af de store punkter på dagsordenen var godkendelse af kandidatlisten til kommunalvalget den  16. november i år. Nr. 1 på listen blev allerede afgjort i starten af 2020, da Diane Aarestrup blev  valgt som partiets borgmesterkandidat. 

Foto: Erik Sahl

15 kandidater havde på forhånd meldt sig, og efter det samlede hold var blevet godkendt, skulle pladserne på listen fordeles. Efter 3 afstemninger kom listen til at se således ud: 1. Diane Aarestrup, borgmesterkandidat 

 1. René Rosenkrans, Fjerritslev 
 2. Jens Chr. Golding, Moseby 
 3. Susanne Møller Jensen, Nørhalne 
 4. Kiki Bach, Aabybro 
 5. Per Halsboe-Larsen, Fjerritslev 
 6. Winnie Aakjær, Brovst 
 7. Mette Vestenbæk, V. Hjermitslev 
 8. Fillip Bisgaard Christensen, Tranum 
 9. Peter Vejlø Vestergaard, Hjortdal 
 10. Lisbet Heikendorff Emmery, Gjøl 
 11. Louise Smith Jensen, Biersted 
 12. Frank Trolle, Biersted 
 13. Kirsten Estrup Madsen, Hune/Blokhus 
 14. Henrik Østergaard, Pandrup 
 15. Villy Thomsen, Skovsgaard 

Listen kan suppleres indtil den skal indleveres midt i september måned. 

På generalforsamlingen var der også valg til 6 pladser i bestyrelsen.  

Erling Jacobsen, Arentsminde og Lili Gjettermann, Thorup Strand blev genvalgt, og der var nyvalg til Lisbet Emmery, Gjøl, Allan Rosenskjold Jacobsen, Fjerritslev, Mette Vestenbæk, V. Hjermitslev og Per Halsboe-Larsen, Fjerritslev. Mary-Ann Sørensen, Hunetorp, blev genvalgt som formand. Alle valg var fredsvalg.

Hotel Phønix
FOF Vendsyssel
Meny Saltum
Bilhuset Biersted A/S