Attrup Havne Café 2
pen og papir
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Ertmansfisk

Jammerbugt FC er allerede i fuld gang med at sikre truppen til det nye år. Senest har Sead Gavranovic forlænget sin aftale med klubben for endnu et år.

Han er et af Jammerbugt FC’s vigtige offensive kort, og har været det gennem mange sæsoner og over flere omgange. Det gode samarbejde fortsætter nu også i det nye år.

– Sead er efterhånden en rutineret spiller, som har været i klubben og på holdet i lang tid. Vi kender i det hele taget hinanden rigtigt godt og denne kontinuitet og disse relationer er vigtige. Sead er en alsidig spiller, som kan dække flere positioner på banen, og så er han en type, som er god til at skubbe til kulturen i en klub. Bl.a. derfor er han viceanfører i truppen. Han er samtidig meget vellidt, ikke kun på holdet, men i hele klubben, hvor han engagerer sig meget i menneskene. Så jeg er glad for, at vi fortsat kan have Sead i truppen. Han er en personlighed, som betyder meget både på og udenfor banen, lyder det fra en glad Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck.

Det er ikke kun Sead, der betyder meget for Jammerbugt FC. Jammerbugt FC betyder også meget for Sead, og derfor er glæden gengældt.

– Jeg havde ikke den store tøven i forhold til at forlænge min aftale med yderligere et år. Jeg trives i klubben og har det rigtigt godt både med spillerne og personerne i og omkring klubben. Det passer også rigtigt godt med min uddannelse, som jeg er færdig med om et år, men jeg havde nu ikke tænkt mig at flytte nogle steder alligevel, smiler Sead Gavranovic og fortsætter fodboldsnakken med at tale om mål for fremtiden.

– Mine ambitioner for holdet er klart, at vi skal være med i toppen af 2. Division. Efteråret har været lidt op og ned, men det giver mig bare endnu mere motivation for at blive i klubben og vise, at vi er gode nok til at spille med i toppen af rækken hver sæson, lyder det bestemt fra Sead, inden han fortsætter med at sætte ord på sin rolle hos Jammerbugt FC.

– Mine egne ambitioner er, at jeg skal være en god støtte for de unge i klubben og bruge min erfaring og rutine både i kampene og til træning, og dermed højne niveauet for de unge spillere i klubben. Og så skulle der også meget gerne falde nogle mål og assists fra mine fødder, supplerer Sead Gavranovic slutteligt.

Sead Gavranovic får mulighed at levere flere mål og assists den kommende weekend, hvor FC Sydvest kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena. Her skal Jammerbugt FC forsøge at følge op på den vigtige 1-0 sejr ude over AB i seneste spillerunde.

Faarup skovhus
Minitel
Garant Brønderslev
Bilhuset Biersted A/S