Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Staudemarken
Printereksperten

Eller det gør den faktisk ikke helt endnu. Men tirsdag d. 7. januar tjekkede Jammerbugt FC’s divisionstrup ind til årets første træning. Bolden må dog vente lidt endnu.

Spillernes program til årets første træning stod nemlig på vejning, løb og fysiske test. Da der tirsdag aften igen kom liv i omklædningsrummet på klubbens anlæg, var der masser af smil, gensynsglæde og dårlige jokes.

Efter vejning og en lille velkommen-tilbage-tale fra cheftræneren, kom der dog hurtigt sved på panden. Først stod den på en lille løbetur under åben himmel, hvorefter der blev skiftet til indendørssko og tiden var inde til at teste fysikken på kryds og tværs.

I hallen stod Jammerbugt FC’s samarbejdspartner FysioLab klar til, i samarbejde med klubbens fysiske træner Mads Damgaard, at styre spillerne igennem diverse løbe og styrke test.

Forude venter et spændende forberedelsesprogram med bl.a. ny kunstgræsbane, træningslejr i Tyrkiet og en række interessante træningskampe. Følg med her på jammerbugtfc.dk for yderligere info herom.

På Jammerbugt FC’s  Facebookside og på Den Blå Kanal vil der ligeledes løbende kunne findes interviews med spillere og trænere.

Kilde: Jammerbugt FC

Ballast – KFUM 3
Hop og rul