Suvo
Tøjeksperten Aabybro
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Når Jammerbugt FC løber på banen lørdag hjemme mod Aarhus Fremad burde den mentale parathed ikke fejle noget.

For det første vandt Jammerbugt FC en tiltrængt sejr i Vanløse i seneste runde. En sejr, der har frigivet frisk energi til spillerne. For det andet er der revanchelyst i luften, ovenpå et forårspremiere, der endnu ikke er gået helt i glemmebogen.

Der er kort sagt lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp lørdag på Sparekassen Vendsyssel Arena. En rigtig divisionsklassiker med alt, hvad det indebærer. Med en hjemmesejr kan Jammerbugt FC endda rykke forbi netop Aarhus Fremad i tabellen, hvor to point lige nu skiller de to divisionshold.

Cheftræneren for de blåblusede, Bo Zinck, har bestemt heller ikke glemt 0-4 nederlaget i Aarhus. Det har været en kamp, eller nærmere præstation, som har været svær at ryste endeligt af sig.

– Det var en grim grim lørdag nede Aarhus, som stadig hænger. Så det er dejligt at få endnu et opgør her i foråret og der skal gives gas. Aarhus Fremad skal mærke, at de er kommet til Pandrup på alle tænkelige måder. Det kommer til at ske. Det skal vi, understreger en bestemt Bo Zinck, som endnu ikke har glemt hvor galt det gik i forårspremieren.

– Der var mange ting i vejen den lørdag. Det var duelspil, det var det hele. Så vi vil ud og revanchere det med en sejr og med en god indsats på hjemmebane. Det er det, vi forventer af drengene på lørdag, fortsætter han.

Men selvom der var tale om en kollektiv offday i den premierekamp, så hører det også med til historien, at Jammerbugt FC stod overfor et særdeles stærkt divisionsmandskab, som ikke tøvede med at straffe Jammerbugt FC. Siden er aarhusianerne da også fortsat med at imponere og ikke mindst de fået et solidt tag om oprykningsspillet, hvor der indtil videre er blevet til syv ud af ni mulige point.

Den gode form hos lørdagens gæster er bestemt heller ikke gået cheftræner Zincks næse forbi. Han er klar over, at indsatsen skal være i top, hvis der for anden kamp i træk skal tre point på kontoen.

– Det er et godt hold, vi skal op imod. De har gjort det godt i oprykningsspillet og de er kommet aldeles godt fra start og de ligger på en fin placering, så der venter os en hårdt opgave, erkender Zinck, inden der står video på programmet. Her skal netop Aarhus Fremad nærstuderes en ekstra gang, hvorefter træningsbanen kalder.

Cheftræneren har netop stået og overværet en træning blandt klubbens yngste spillere. Her flyder det over med spilleglæde og entusiasme. Noget der i divisionstruppens regi også har været et tema i denne træningsuge, hvor humøret og indstillingen har været god.

– Vi har haft en fin uge og sejre gør det bare lidt lettere. Det påvirker os, når vi ikke vinder, så det var dejligt at få den forløsning. At få anden sejr i træk vil være dejligt og tiltrængt. Nu vandt vi i Vanløse og har holdt nullet to gange i træk, så jeg forventer mig, at forsvaret kan holde samme kadence og så at vi får tunet lidt på den offensive del, forklarer Bo Zinck.

Og arbejdsglæde er der brug for, når ambitionen er at spille med i de absolutte top af 2. division, som det er tilfældet i den blå lejr.

– Der ligger meget arbejde i at vinde en kamp i oprykningsspillet, og Aarhus Fremad er et stærkt mandskab, som har fået sat tingene rigtig godt sammen. De har nogle store profiler og de har et godt koncept. Så vi skal være på stikkerne for at vinde. Men vi er på hjemmebane og i Pandrup er det ikke let for nogle. Det bliver det heller ikke for Aarhus Fremad, lover cheftræneren.

Der er kick off på opgøret Jammerbugt FC – Aarhus Fremad kl. 14.00 lørdag d. 11. maj på Sparekassen Vendsyssel Arena. På stadion bydes på vanlig vis på fri entré til alle, ligesom der er hygge og sjov for både store og små.

Så kom og bak Jammerbugt FC mandskabet op til sejr mod Aarhus Fremad. Der bliver brug for alle kræfter. Skulder ved skulder, når den blå bølge ruller!

Kilde: Jammerbugt FC /Af: THOMAS JANSEN

 

Faarup skovhus
Minitel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse