Suvo
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Baggesen

Rejsegilde i Nørhalne Børnehave

Onsdag eftermiddag holdt Jammerbugt Kommune rejsegilde på den nye tilbygning til børnehaven i Nørhalne. Tilbygningen skal samle vuggestue, børnehave, SFO og skolen i byen. Det blev markeret med håndværkerne på byggeriet. 

En vigtig milepæl er nået på tilbygningen til Nørhalne Børnehave. Murerne og bjælkelaget på tilbygningen er rejst, og derfor holdt Jammerbugt Kommune rejsegilde onsdag eftermiddag.

Repræsentanter fra styregruppen, skolen og forvaltningen var også mødt op for at takke håndværkerne for det gode samarbejde.

Susanne Møller Jensen, der er medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune og næstformand i Børne- og Familieudvalget i kommunen holdt tale, og fremhævede det gode samarbejde, der har været hele vejen.

”I oktober sidste år tog vi første spadestik til byggeriet. Trods corona og forsinkelser på byggematerialer, er vi nået langt med byggeriet i dag – takket være jer håndværkere. Vi er glade for en positive udvikling i Nørhalne, der nu betyder, at vi udvider børnehaven her i byen”, sagde Susanne Møller.

Efter talen var der rundvisningen i byggeriet og derefter åbnede pølsevognen traditionen tro.

Tilbygningen tager udgangspunkt i to nye identiske pyramider, der er bygget sammen med den eksisterende børnehave og vuggestue. Tilbygningens arkitektur gør, at de eksisterende og den nye bygning kommer til at fremstå som et ensartet byggeri.

Med den nye tilbygning kommer børnehaven, vuggestuen, SFO’en og skolen under samme tag. Og når det hele står klar til brug i august 2021, vil børnehaven kunne rumme 115 børn mod 75 i dag.

Fakta om byggeriet:

  • Tilbygningen er på 400 m2
  • Børnehaven udvides fra fem grupperum til otte grupperum
  • Der bliver et stort multirum i midten af byggeriet, og et værksted
  • Byggeopstart ultimo oktober 2020
  • Forventes indflytningsklar 1. august 2020
  • Opgaven er udbudt i omvendt licitation – totalentreprise, opgaven udføres af Tom Jakobsen A/S
  • Anlægsbudget er på 5,5 millioner

Foto: Tina Engstrøm Laursen Bygherrerådgiver Jammerbugt Kommune, Konst. skoleleder Nørhalne Ole Larsen, ny skoleleder i Nørhalne fra 1. juli Henrik Møller.

Hotel Phønix
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
GF Forsikring