Baggesen
Art By Me
AKKC
Aabybro Skov og Have

Efterlysning – mand mistænkt for indbrud

Nordjyllands Politi efterlyser 26-årige Mark Haslund Christiansen, der mistænkes for at være medgerningsmand til et større indbrud ved Storvorde, hvor der blandt andet blev stjålet våben.

I forbindelse med et større indbrud ved Storvorde efterlyser Nordjyllands Politi nu den 26-årige Mark Haslund Christiansen. Han mistænkes for at være medgerningsmand til indbruddet, hvor der blandt andet blev stjålet flere våben. Disse er i politiets varetægt.

“Vores efterforskning i denne indbrudssag har indtil videre ført til varetægtsfængsling af én person. Nu mener vi så at have identificeret Mark Haslund Christiansen som medgerningsmand i sagen. Derfor opfordrer vi ham fortsat til at henvende sig til politiet, og derfor efterlyser vi ham nu også med navn og billede og håber på offentlighedens hjælp til at finde ham,” siger vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Christian Toftemark, Nordjyllands Politi.

Mark Haslund Christiansen har primært forbindelse til Nordjylland.

På fotoet ses Mark Haslund Christiansen

Ved man, hvor efterlyste befinder sig, eller har man andre oplysninger i sagen, skal man kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.

Kilde: Nordjyllandspoliti

Hotel Phønix
Lica Totalservice
Meny Saltum
GF Forsikring