Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Aabybro Skov og Have

Repaytio er en effektiv online platform, der skaber bedre samarbejde mellem virksomheder, der ofte handler sammen, ved at gøre betalingen lettere for begge parter.

Repaytio, udvider ejerkredsen med nye stærke kompetencer. 

Det er det nordjyske webbureau Podi ApS som ligger i Brønderslev, der har købt sig ind. Hos Podi arbejder man med værdiskabende hjemmesider, e-handel og markedsføring. Bureauet udvider nu sin egen produktportefølje og skal være med til at tage Repaytio til næste niveau.

Platformen Repaytio passer utroligt godt ind i Podis forretningsmæssige strategi, da vi allerede nu har andre platforme, som bidrager til at forenkle vores kunders hverdag. Repaytio vil i den forbindelse kunne spare vores kunder for meget tid og samtidig gøre hverdagen nemmere for deres kunder, fortæller Henrik Thomsen, der er partner i Podi ApS.

Hos den eksisterende ejerkreds i Repaytio er man rigtig glade for samarbejdet, som nu bringer platformen ud til fysiske møder. Hidtil har Repaytio fungeret som ren digital SaaS løsning, hvor potentielle kunder har oprettet sig og testet systemet af, oprettet integrationer mm. direkte i platformen, og det vil de fortsat kunne gøre, men med Podis indtræden i ejerkredsen, får vi nu også mulighed for at udbrede kendskabet via Podis fysiske tilstedeværelse, fortæller Dennis Hostrup fra Repaytio.

Det er ikke et tilfældigt samarbejde som begge parter nu kaster sig ud i, da parterne tidligere har arbejdet sammen i via tidligere positioner i erhvervslivet.

Hos Podi glæder de sig enormt til at komme ud og fortælle om de nye fordele Repaytio kan skabe for kunderne. Hos Podi er hele teamet da også allerede klædt godt på, til at kunne supportere Repaytio. Det bliver derfor en stærk alliance, som både nuværende og fremtidige kunder i Repaytio kommer til at nyde godt af.

Om Podi:
Podi er et ungt bureau, men med stor erfaring fra den digitale verden. Hos Podi er vi præget af vores nordjyske rødder og derfor er ord som ærlighed og professionel passion naturlige værdier. 

Om Repaytio:
Repaytio er en nem betalingsservice for B2B virksomheder.
Repaytio løser den evige udfordring med opkrævning og betaling af småfakturaer mellem virksomheder, som ofte handler sammen og er således en nem betalingsservice for B2B-virksomheder.

Faarup skovhus
Minitel
Kaffebaren
GF Forsikring