Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Traditionen tro kårer Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt årets iværksætter, og 2021 er ingen undtagelse.

Når den endelige vinder kåres den 22. november på Hotel Nor i Slettestrand falder valget på enten på Thorupstrand Fiskehus eller Tømrerfirmaet Jonas Rødbro.

De to finalister, som er blandt flere indstillede virksomheder til erhvervsforeningens iværksætterpris, er blevet vurderet af erhvervsforeningens forretningsudvalg og Vækst Jammerbugt, som på baggrund af flere forskellige kriterier, herunder blandt andet virksomhedernes omsætning, økonomi, udvikling, potentiale, ide og initiativ, har udvalgt disse til en sidste og endelig vurdering.

Thorup Strand Fiskehus
Allerede i 2020 var indehaveren af Thorupstrand Fiskehus, Janni Olesen, nomineret til iværksætterprisen. Nu er hun og hendes nye kompagnon og barndomsveninde, Janet Anisimow spændte på, om de i år er de heldige modtagere af prisen. Siden nomineringen sidste år er det gået stærkt, og udviklingen er fulgt med. Janni og Janet har udviklet på koncepter inden for kutterkoncerter, og udviklet nye madkoncepter med spisning direkte på stranden. Desuden har de sat fokus på øget samarbejde med lokale leverandører og et stigende fokus på bæredygtighed.

Tømrerfirmaet Jonas Rødbro
Planen holder og det går godt for tømrervirksomheden Jonas Rødbro. I 2016 var Jonas Rødbro udlært hos Keld & Johs, og kort tid efter startede han som selvstændig.
Virksomheden kom godt fra start med en varebil og en lærling, og første år var omsætningen 1,3 millioner. Indehaveren begyndte at sætte nye mål og lavede en femårsplan, da han gik i gang. Allerede året efter var omsætningen fordoblet. Virksomheden vil gerne lave al slags byggearbejde, store som små opgaver, og tilbyder gerne totalentrepriser, så kunden har et samlet overblik over hele byggeriet.
Udover indehaveren selv beskæftiger virksomheden i dag tre lærlinge, syv tømrersvende, en murersvend, en arbejdsmand samt en deltidsansat på kontoret. Bilparken er udvidet til syv, og den forventede omsætning i indeværende år er 13 millioner.

Derfor uddeles iværksætterprisen
Erhvervsforeningen Jammerbugt og Vækst Jammerbugt ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og som kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed. Prisen består udover æren af et pengebeløb på kr. 5.000,-, som vindervirksomheden kan anvende efter eget valg.

Kilde: VÆKST Jammerbugt

Faarup skovhus
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse