Attrup Havne Café 3
Kai-Berntsen
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Ertmansfisk

Brovst – narkopåvirket knallertfører uden kørekort anholdt


Da en kørende patrulje fra Nordjyllands Politi befandt sig på Østergade i Brovst, lagde de mærke til en lille knallert, som kørte lidt usikkert torsdag den 7. december om morgenen. Derfor standsede politiet den 19-årige knallertfører til kontrol.

Da betjentene henvendte sig til føreren og fik øjenkontakt, kunne de hurtigt se, at hans pupiller var røde. Det vakte omgående mistanke til påvirket kørsel, hvorfor betjentene instruerede knallertføreren i at deltage i en narkometertest.

Og den mistanke viste sig at være på rette sted – testen gav nemlig udslag for, at knallertføreren tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørsel. Derudover viste politiets systemer, at knallertføreren ikke havde erhvervet kørekort til lille knallert.

Politiet sigtede og anholdt derfor knallertføreren for knallertkørsel under påvirkning af euforiserende stoffer samt knallertkørsel uden førerret. Efterfølgende kørte politiet den sigtede til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Ejeren af knallerten, en 59-årig mand, blev ligeledes sigtet for brud på oplysningspligten, da han overlod føringen af køretøjet til den anholdte knallertfører. Ejeren sigtes ligeledes for, at knallerten hverken var lovpligtigt forsikret eller indregistreret.

Bosætning Jammerbugt
Minitel
Beauty by Kramer
Bilhuset Biersted A/S