Suvo
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

2,4 mio. kr. fra Norlys Vækstpulje Nyfors sætter strøm til 36 nordjyske initiativer

Tre gange om året uddeler Norlys Vækstpulje penge til store og små initiativer, der gør en forskel for Norlys’ andelshavere. I det tidligere Nyfors-område har 36 glade modtagere har netop fået den gode nyhed, at deres projekt har fået del i samlet set 2,4 mio. kr. i årets første ansøgningsrunde.

I det nordjyske har 36 ildsjæle, foreninger eller projekter fået gode nyheder. Norlys Vækstpulje Nyfors’ lokale bestyrelse har nemlig netop udvalgt de projekter og initiativer, der vil modtage støtte i forbindelse med den første af tre ansøgningsrunder i 2021. Samtidig har flere hundrede håbefulde ansøgere netop indgivet deres ansøgning til den 2. ansøgningsrunde og vil få svar til september.

Stor interesse for vækstpuljen

Norlys Vækstpulje blev etableret efter fusionen mellem SE og Eniig, der sammen skabte energi- og telekoncernen Norlys.

– I Norlys Vækstpulje Nyfors modtog vi 71 ansøgninger i årets første runde, og vi har de seneste uger givet besked til de projekter, der får del i de 2,4 millioner kroner, som vi uddeler i vores område i denne runde. Vi glæder os over muligheden for at give en hjælpende hånd til at gøre gode initiativer til virkelighed, siger Karsten Frederiksen, bestyrelsesformand i Norlys Vækstpulje Nyfors.

By i børnehøjde og bedre fodboldbelysning

Blandt modtagerne er Kids Town i Aabybro, som vil skabe en by i børnehøjde og Klokkerholm Stadion i Hjallerup, der trænger til bedre belysning.

Med et byrum, der både skal rumme veje, cykelbaner, skraldespande og butikker vil Kids Town i Aabybro motivere børnene til leg og bevægelse i det fri, samtidig med at de lærer om bl.a. trafikregler, affaldssortering og handel. 150.000 kr. fra Norlys Vækstpulje skal bruges til at omdanne et grønt areal i byen til et hyggeligt åndehul, hvor familier har lyst til at komme og udforske sammen med andre.

I Klokkerholm Idrætsforenings fodboldafdeling trænger lysanlægget til at blive skiftet ud og erstattet med et nyt, som kan skabe optimale rammer for spillerne. Med fire seniorhold og en ungdomsafdeling i positiv udvikling er det nødvendigt med et nyt og optimalt virkende lysanlæg, så det også er muligt at afvikle aftenkampe på Klokkerholm Stadion. Dette kan nu blive en realitet med 75.000 kr. fra Norlys Vækstpulje, og med et skift til LED-belysning kan klubben samtidig se frem til en energibesparelse.

Årets 2. ansøgningsrunde til Norlys Vækstpulje er netop afsluttet, og den sidste og 3. runde i 2021 har ansøgningsfrist den 1. oktober.

Se de 36 projekter, som Norlys Vækstpulje Nyfors har støttet i 2021 her.

Se alle projekter, som Norlys Vækstpulje har støttet i 2021 her.

Norlys Vækstpulje giver værdi tilbage til dig

Norlys Vækstpulje støtter innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. Vækstpuljen uddeler et beløb hvert år – primært til gode initiativer, der gør en forskel for vores 700.000 andelshavere i ejergeografien, der rækker fra lokalområderne i det nordjyske over det midtjyske og ned til det syd- og sønderjyske.

Innovative projekter uden for ejergeografien, der understøtter grøn omstilling og/eller øget digitalisering, er også velkomne til at søge støtte fra Norlys Vækstpulje.

Særligt projekter, der har potentiale til at skabe nye arbejdspladser, eller på anden vis kan skabe værdi for store dele af befolkningen og samfundet, vil komme i betragtning.

Faarup skovhus
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse