Suvo
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Bilist uden førerret erkendte at have indtaget kokain. Narkopåvirket bilist i Pandrup anholdt. Indbrud i Vennebjerg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Nu åbner nærstationerne i Aars og Brønderslev: Kig forbi

Tirsdag d. 14. september 2021 er der officiel åbning for de nye nærstationer i henholdsvis Aars og Brønderslev, hvor justitsminister Nick Hækkerup vil deltage. Og denne dag er der også åbnet hus for offentligheden. Alle er velkommen til at komme forbi.
Læs mere på politi.dk

 

Nærpolitiet patruljerer under Store Brønderslev Marked

Lokalbetjente fra Nordjyllands Politis nye nærstation i Brønderslev vil være til stede under det traditionsrige Store Brønderslev Marked.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg SV – bilist uden førerret erkendte at have indtaget kokain

Fredag den 3. september ved 01-tiden lagde en kørende patrulje fra Nordjyllands Politi mærke til en personbil, der kørte ad Ny Nibevej i Aalborg SV. Ved opslag i politiets IT-systemer kunne betjentene se, at ejeren af bilen – en 24-årig mand – ikke havde erhvervet førerret til personbil.

Politiet standsede derfor bilisten til kontrol.

Det viste sig, at det var ejeren af bilen, der førte køretøjet. Og det betød, at vedkommende kørte bil uden den lovpligtige førerret. Betjentene noterede desuden, at bilisten udviste tegn på at være påvirket af narkotika. Adspurgt erkendte han at have indtaget kokain forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel uden førerret. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Pandrup – narkopåvirket bilist anholdt

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Blokhusvej i nærheden af Pandrup torsdag den 2. september om eftermiddagen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 26-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget både metamfetamin og metadon forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Hotel Phønix
Minitel
Kaffebaren
Bilhuset Biersted A/S