Attrup Havne Café 3
Tøjeksperten Aabybro
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Printereksperten

Anne Honoré Østergaard genvalgt som folketingskandidat for Venstre i Mariagerfjord Kredsen

Mandag aften blev Anne Honoré Østergaard, for anden gang, indstillet som folketingskandidat for Venstre i Mariagerfjord Kredsen. Anne Honoré Østergaard blev valgt første gang til Folketinget i 2019.

Efter Venstre konstituerede sig på ny efter folketingsvalget, har Anne Honoré Østergaard fået tildelt stort ansvar i sit første år på Christiansborg, først som ordfører for afbureaukratisering, herefter også som arbejdsmiljøordfører og forbrugerordfører. Desuden er Anne Honoré Østergaard også næstformand i Uddannelses- og Forskningsudvalget.

”Jeg er så glad for den opbakning Mariagerfjord Kredsen har vist mig. Det er en stor ære, at jeg igen kan få lov til at blive opstillet til Folketinget. Mit første år som folketingsmedlem har været vildt og uforudsigeligt. Der er sket så meget. Men det har også givet mig mod på at ville endnu mere. Jeg er vild med mit arbejde, ikke en dag er ens, og det passer godt til mig” siger Anne Honoré Østergaard.

Anne Honoré Østergaard lægger ikke skjul på, at hun er stolt af at være en nordjysk repræsentant på Christiansborg.

”Som jeg også sagde i min opstillingstale, har jeg fået at vide, at jeg har en vedholdende nordjysk stemme, og det tager jeg kun som et stort kompliment. Jeg har fra første dag på Borgen ønsket at få indflydelse på dagsordenen, kæmpet for det som jeg tror på og ikke mindst kæmpe for Nordjylland. Det er fantastisk at være en del af et stærkt Venstre-hold på Christiansborg og jeg vil kæmpe hårdt for, at få lov til at blive genvalgt”.

Borgmesteren i Mariagerfjord Kommune, Mogens Jespersen, er glad for, at Anne Honoré Østergaard er blevet genvalgt som kandidat og ikke mindst glad for den måde, hvorpå Anne Honoré Østergaard har repræsenteret Nordjylland og særligt Mariagerfjord, siden hun blev valgt ind i Folketinget i forsommeren 2019.

”Hun har på charmerende måde vist, at hun magter at fremføre nordjydernes, og specielt Mariagerfjords ønsker og få dem på dagsorden i Folketinget, som også har kvitteret med flotte ordførerskaber for indsatsen. ” siger Mogens Jespersen.

Også Kredsformanden for Venstre i Mariagerfjord, Jess V. Laursen, er glad for at Anne Honoré Østergaard igen er blevet opstillet som kandidat for Venstre.

”Anne Honore er klar til et nyt folketingsvalg for Venstre i Mariagerfjord, og det er vi utrolige glade for. Anne Honore har rigtig mange gode kvaliteter, herunder, sit lyse sind, gode humør, den gode energi, kommunikationsvenlig og den viden som Anne har med sig i bagagen” siger Jess V. Laursen.

 

Hotel Phønix
My-Sandwich
Garant Brønderslev
Bilhuset Biersted A/S