Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Baggesen

Gode pengevaner er én af grundstenene til et sundt voksenliv. Derfor tilbyder Nordea nu gratis træning i privatøkonomi til elever i skoler og på ungdomsuddannelser.

Hvordan styrer man sine lommepenge? Hvad er forskellen på gæld og opsparing? Og hvorfor er det en god idé at bruge mindre, end du tjener?

Privatøkonomi kan være en svær størrelse. Men gode pengevaner fra barnsben er med til at ruste børn og unge til livet. Derfor har Nordea udviklet et undervisningsprogram, der henvender sig til elever i folkeskolens ældste klassetrin samt elever på ungdomsuddannelser.

– Et sundt forhold til økonomi er med til at give vores børn og unge en god start på livet. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde dette undervisningsforløb til skolerne i Nordjylland, siger Christian Pedersen der er Vicefilialdirektør i Nordea, for Markedsområde Aalborg.

Vil gerne give videre til næste generation
Undervisningen består af øvelser, små film og konkrete eksempler, som giver de unge et indblik i pengenes univers. Underviserne er rådgivere fra Nordea, og tilbuddet til skolerne er gratis.

– Som bank har vi en masse viden om god privatøkonomi, som vi gerne vil give videre til næste generation. Derfor håber jeg på, at skolerne i vores område har lyst til at få besøg og sætte de gode pengevaner på skoleskemaet, siger Christian.

Interesserede skoler kan booke et gratis undervisningsforløb på nordea.dk/undervisning.

Kilde: Nordea

Faarup skovhus
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
GF Forsikring