Attrup Havne Café 2
Tøjeksperten Aabybro
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Baggesen

Kom og se film fra da mor var dreng… 

Se om der er flere ledige billetter på Fjerritslev- og Pandrup Kino

Det Danske Filminstitut kom med en gave til Jammerbugt Kommune, nemlig digitalisering af 20 gamle film fra arkiver, kældre og lofter. Film, som det ikke tidligere har været muligt at se, da det har krævet særligt fremviserudstyr og måske har man faktisk slet ikke vidst, hvad der gemte sig på filmrullerne. Nu er teknikken på plads, så filmene kan vises på biografens lærred og det gøres i Pandrup Kino lørdag eftermiddag 24. oktober og i Fjerritslev Kino søndag eftermiddag 25. oktober. 

Og da der er tale om filmklip og film uden så megen tale vil der være introduktioner og fortællinger til filmene ved Steen Poulsen fra Egnssamlingen i Saltum og Susanne Hjorth Hansen fra Jammerbugt Bibliotekerne. Steen Poulsen vil vise og fortælle om forskellige filmklip fra Pandrup og omegn i Pandrup Kino og Susanne Hjorth Hansen vil sætte ord på ”Fjerritslev og omegn” fra 1964 og ”Kyllinger på rejse” fra 1949.

Der vil dermed være mulighed for et interessant, hyggeligt og morsomt tilbageblik på den lokale verden. 

Filmene er ikke vist tidligere og begge arrangementer er gratis, men der skal bookes plads på biografernes hjemmesider. 

Fremvisningerne af filmene og Dit Danmark på Film er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, Jammerbugt Bibliotekerne, Jammerbugt Kommune, Lokalhistorisk Samråd samt Pandrup og Fjerritslev Kinoer.

Billederne er fra Fjerritslev og Slettestrand og fundet i Fjerritslev Arkiv i kælderen under biblioteket i Fjerritslev

Kilde: Jammerbugt Kommune

Faarup skovhus
Minitel
Beauty by Kramer
Bilhuset Biersted A/S