Suvo
Tøjeksperten Aabybro
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Aabybro Skov og Have

 Lidt oplysninger til borgerne

Tre fremtrædende medlemmer af Det Konservative Folkeparti har travlt med at problematisere min person, og det samme har Lokalistens byrådsmedlem også fra tid til anden. Uden dog helt at brænde igennem. 

Johnny Solberg har jo ellers så sent som i januar måned fået en kraftig påmindelse af dommeren og retten i Hjørring om ikke at udbrede udokumenterede æreskrænkende påstande om andre mennesker. Alligevel fortsætter han med sine udokumenterede påstande – og de to andre medlemmer følger loyalt op. Jeg kan berolige borgerne med, at alle de beskyldninger der er kommet fra den kant, er helt grundløse og at bevillinger m.m. er givet helt i tråd med styrelsesloven, ikke af undertegnede, men af henholdsvis Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen.

Jørgen Ravn Christensen påstår, at en ekspert siger, at jeg er inhabil i forbindelse med vedtagelse af budgettet for 2021, hvilket ikke er korrekt. Tværtimod siger den nævnte ekspert faktisk, at det ikke er sandsynligt, at jeg er inhabil. Jeg har aldrig oplevet, at en politiker kan være inhabil i et budget, som er vedtaget af en samlet kommunalbestyrelse. 

Lige så ubehagelig er det når man angriber mine personlige egenskaber – som nu Palle L. Nielsen gør – hvor lavt kan man egentlig gå. 

Mon det er tilsvining af min person med urigtige påstande der skal til for at bringe De konservative i Kommunalbestyrelsen? Under alle omstændigheder håber de selvfølgelig på, at når man kaster med mudder så bliver der sikkert noget hængende – retfærdigt eller ej.

Når jeg igen stiller mig til rådighed som Borgmester for Jammerbugt Kommune og os der bor og virker her, er det for fortsat med al min energi, min erfaring og med alle mine relationer og positioner regionalt og nationalt, at kæmpe for endnu bedre service til vores borgere og erhvervsliv og for at skabe endnu bedre rammer for vækst og udvikling end vi har nu. Alt sammen med udgangspunkt i det brede politiske samarbejde, der kendetegner Jammerbugt Kommune i dag

Jammerbugt Kommune har brug for stifindere og ikke selvbestaltede fejlfindere – hvis eneste bidrag er at finde hår i suppen eller huller i osten. Opgaven er at fokusere på osten fordi – det er osten vi skal leve af. 

Konklusionen er, at der fra disse to partier/lister ikke er opbakning til mit kandidatur til at fortsætte som borgmester – og det skal man selvfølgelig have med i stemmeboksen uanset om man ønsker jeg skal fortsætte eller ej.

Endelig vil jeg ganske kort benytte denne lejlighed til endnu en gang at slå fast, at jeg vil være garant for, at der skal være dokumenteret dyrevelfærd i en evt. kommende Naturnationalpark Tranum. Det er Regeringens og Naturstyrelsens projekt. og nu arrangerer de en proces med involvering af vi lokale og en oprettelse af en projektgruppe med de primære interessenter – incl. jægere og landmænd. Så må vi lokalt, på baggrund af denne proces og helt konkret viden om hvad en naturnationalpark i Tranum kommer til at indeholde, vurdere om det er noget vi går ind for og vil støtte, eller det er noget vi er imod og vil bekæmpe. Men inden da skal vi helt konkrete vide, hvad det er regeringen påtænker at etablere i vores i forvejen enestående natur.

Hotel Phønix
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Bilhuset Biersted A/S