Attrup Havne Café banner 1
Tøjeksperten Aabybro
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Baggesen
Mit motto er at “pakke simpelt og leve max”. For en tid har jeg haft fornøjelse af en lille lækker sag, der bare har åbnet så mange flere facetter i mit udeliv.
Den har både øget min parathed og givet mig et rullende shelter, som jeg kan have med overalt.
Hvis ikke det var, fordi vi er flere om at bestemme så havde jeg solgt hytten og rykket mit liv ud på hjul… Arh nu stikker den nok lidt af. Og det er lige præcist, hvad der sker når jeg søger ly i den lille kodiac260.
Jeg bestemmer selv min udsigt og jeg kan tage lige, hvor f… hen jeg vil! Og det er det bedste for mig – jeg skal hele tiden sikre mig et hul i hækken til flest mulige eventyr.
Endnu bedre er at jeg nu også kan have fruen med ud på simple hverdagseventyr eller til en spontan “sundowner” ved vestkysten.
Her sidder vi lunt og tæt sammen, mens vi deler dagens indhold, fremtidens muligheder og vejen til større frihed.
#visitdenmark #lifeoutwest #detviikkehardetsnittervi #eventyr #rullendeshelter #hulihækken #udsigt #blokhusstrand #saltumcity #hjemderude @aabybrocamping
Af: Vildmarks Jon
Bosætning Jammerbugt
Nielsens specialiteter
Garant Brønderslev
Bilhuset Biersted A/S
SHARE
Foregående artikelGenåbning er den bedste hjælpepakke
Næste artikelUdsolgt koncert med Smokie flyttes til næste år
Vildmarks Jon
Fakta om Vildmarks-Jon: Outdoor og eventmager, Jon Lindberg 1980. Uddannet lastvognsmekaniker, Sergent i Forsvaret og jæger. Gift og far til 2 Driver i dag Outdoor og Event-virksomhed i Vildmarkscentret ved Nols sø i Saltum. Jon tilrettelægger Vildmarks- og overlevelsesture samt teambuilding og outdooraktiviteter ud fra et simpelt mind-set: ”pak simpelt lev max”. En tilgang der udfordrer vanens magt i tanker og som frisætter større potentiale til at komme ud over rampen til et friere liv.