Attrup Havne Café 2
Kai-Berntsen
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Ertmansfisk

Da situationen for landets minkavlere nu er gået fra alvorlig til katastrofal, så opfordrer LandboNord nu sine medlemmer til at kontakte avlere i lokalområdet.

 

Fredag modtog LandboNords medlemmer en mail med en opfordring fra foreningen om, at man tager telefonen og ringer til minkavlere i lokalområdet. Dels for at udtrykke sin støtte i den svære tid, men også for at minde om, at LandboNord har et kriseberedskab, der står klar til at hjælpe.

 

  • Vi har den dybeste medfølelse med de medlemmer og avlere generelt, som lige nu står i en situation, hvor de må lukke deres livsværk ned. Det er en katastrofe for erhvervet, og vi opfordrer derfor vores medlemmer fra andre driftsgrene af landbruget, om at ringe til de berørte avlere i lokalområde og vise dem deres støtte, siger formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling.

 

LandboNord med kriseberedskab

I øjeblikket bliver der i samarbejde med Landbrug & Fødevarer arbejdet benhårdt på, at avlerne får fuld erstatning for de tab, de får som konsekvens af regeringens beslutning, om at aflive samtlige mink i Danmark. En beslutning som Niels Vestergaard Salling forventer, er truffet på et vandtæt fagligt grundlag.

 

  • I LandboNord har vi et kriseberedskab, der sidder klar til at hjælpe. Alle minkavlere kan ringe gratis ind og få vurderet deres situation, og hvilke tiltag, der bør sættes i værk. Ringer man ind som medlem, har man også mulighed for et gratis opfølgende møde med LandboNords rådgivere, siger Niels Vestergaard Salling.
Bosætning Jammerbugt
Nielsens specialiteter
Garant Brønderslev
Bilhuset Biersted A/S