Nordjysk Motor Co.
Tøjeksperten Aabybro
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Det fristes flere familier i Jammerbugt kommune at spørge lokalpolitikerne om.

Flere gange er området blevet diskuteret i valgkampen, men man mangler stadig at mærke den reelle vilje til at ville ændre på den syge kultur der er på området.

Hvor er viljen til at møde os, de pressede familier, der hvor vi er? Til at overholde sagsbehandlingstider, vejledningspligten og ikke mindst efterleve de afgørelser som Ankestyrelsen hjemsender eller omgør?

Vi har snakket meget om at Ankestyrelsens omgørelsesprocent er faldet igennem de sidste par år og det er selvfølgelig positivt. Problemet er bare, at der er flere familier der simpelthen har givet op, skubbet kommunen fra sig eller gået den private vej.

Når man går ind ad døren ved Jammerbugt Kommune for at søge hjælp, så møder man ikke en medspiller, men en kæmpe modstander, der langsomt dræner os for alle kræfter, i kampen for at få den hjælp vi efter serviceloven har ret til.

Det vil vi ikke længere finde os i!

I 2016 iværksatte kommunen et Task Force forløb, efter et voldsomt pres fra frustrerede forældre og den daværende minister. Her 5 år efter, står vi mere eller mindre samme sted, derfor er vi gået sammen om at fremsende en klage til Ankestyrelsens Tilsyn for at få kommunen underlagt endnu en undersøgelse.

Vi SKAL have ryddet op, vi skal have ordentlige forhold for børn og unge med særlige behov, så vi ikke taber dem og vi skal støtte de pårørende så de ikke bryder sammen.

For det er nemlig ordentligt og menneskeligt!

Kilde: Gitte Rold Kristensen

Hotel Phønix
Minitel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse