Tøjeksperten Aabybro
pen og papir
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
Ertmansfisk

SC DHfK Leipzig har indløst Kristian Sæverås’ frikøbsklausul, og vores stærke norske målmand skifter derfor efter indeværende sæson til den tyske Bundesliga.

Den 23-årige målmand kom til klubben i sommeren 2018, og han har siden sin ankomst været blandt de absolut bedste målmænd i den hjemlige Primo Tours Liga.

– Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at vi mister en spiller af Kristian Sæverås’ kaliber. Han har sammen med Mikael Aggefors dannet den måske stærkeste målmandsduo i Primo Tours Ligaen, siden han kom til klubben. Samtidigt har vi godt været klar over, at han ønskede at prøve sig af i den tyske Bundesliga. Nu vil vi sammen arbejde hårdt på at fortsætte de gode takter sæsonen ud, og så ønsker vi Kristian alt det bedste med de nye udfordringer i Tyskland til sommer, siger direktør Jan Larsen.

– Det er lidt vemodigt for mig, da jeg har været, og fortsat er, rigtig glad for Aalborg Håndbold. Jeg har altid ønsket at blive udfordret i en af de allerstørste ligaer og kunne derfor ikke takke nej til tilbuddet fra SC DHfK Leipzig. Først og fremmest er jeg dog fuldt fokuseret på at afslutte min tid i Aalborg på bedst mulig vis og vinde flere titler til klubben sammen med mine fantastiske holdkammerater, siger Kristian Sæverås.

Kilde: Aalborg Håndbold

Faarup skovhus
Nielsens specialiteter
Beauty by Kramer
Aabybro pizza og steakhouse