Staudemarken
Printereksperten

Bygge & Anlægs Dialogmøde med en præsentation af Jammerbugt Kommunes større og mindre Bygge & Anlægsopgaver 2020 præsenteret af Borgmester Mogens Gade. Samtidig er dialogmødet en gylden mulighed for at komme i direkte dialog med kommunens Borgmester, ledere og ansatte.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 3. december 2019 kl. 09:00

 

Samtidig informerer Vækst- og Udviklings Direktør Thomas Krarup om nyt i forhold om blandt andet Jammerbugt Kommunes brug af konkurrenceudsættelse samt udbudsprocedurer m.m.

Vækst Jammerbugt præsenterer ligeledes et udviklingsforløb i samarbejde med Dansk Byggeri for Jammerbugtens Bygge & Anlægsvirksomheder. Målet er at skabe værdi hos B & A virksomhederne i form af bedre overblik, byggestyring, samarbejde m.m. hvilket resulterer i en bedre bundlinje og konkurrenceevne.

Jobcenter Jammerbugt og HF/VUC Nord vil ligeledes informere om relevante tilbud omkring opkvalificering af medarbejdere samt om hvordan ansættelse af en ufaglært specialarbejder kan bidrage med, at skabe værdi i netop din virksomhed.

Mødet afholdes tirsdag den 3. december 2019 kl. 15.00-17.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, 9460 Brovst. Spørgsmål bedes rettet til Erhvervskonsulent Fleming Jensen, Vækst jammerbugt

Tilmeld dig til mødet her

Kilde: Vækst Jammerbugt

Bosætning Jammerbugt
Ballast – KFUM 3
Hop og rul