D. 7. november stiller et stærkt kokketeam fra Svinkløv Badehotel op til årets vildeste kokkekonkurrence, når Årets Vildtret atter løber af stablen på Det Grønne Museum, Gl. Estrup. Her vil førende kokketeams fra hele landet dyste om at skabe den ypperste ret med vildt, som lokale jægere har nedlagt fra morgenstunden.
Kokkekonkurrencen bliver startskuddet til en dag med en perlerække af aktiviteter for hele familien, når både store og små kan prøve kræfter med alt fra bueskydning til at plukke og tilberede en fasan, løse opgaver i naturen og høre vilde historier fra jagtens fortid.
Stærkt deltagerfelt
I år er det kokketeams fra følgende restauranter, der skal dyste om Årets Vildtret:
– Falsled Kro (forsvarende mester)
– Restaurant Lola
– Svinkløv Badehotel
– Molskroen
– L’Estragon
– Hotel Arnfeldt
Om kokkekonkurrencen ‘Årets Vildtret’
– Årets Vildtret blev afholdt for første gang i 2011 og er siden blevet et tilløbsstykke for Michelin-kokke fra hele landet.
– Kokketeams fra landets bedste restauranter dyster om at skabe ‘Årets Vildtret’ med vildt, der er nedlagt af lokale jægere samme morgen.
– Konkurrencen er tidligere vundet af Søllerød Kro, Falsled Kro og Musikkens Spisehus i Aalborg.
Dommerpanelet ved Årets Vildtret 2021
– Helle Brønnum Carlsen, madanmelder, White Guide
– Mikkel Maarbjerg, kok og partner, Kirk + Maarbjerg
– Jakob Mielcke, køkkenchef på Mielcke og Hurtigkarl (og dommer i Masterchef)
– Borgmester i Norddjurs Kommune, Jan Pedersen
– René Mammen, kok og indehaver af restaurant Substans i Aarhus
Kilde: Holm Kommunikation