K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Staudemarken
Hop og rul

Sundhed er alt med måde, siger kostvejleder og personlig træner Trine Visby. Hun udgiver den 2. december 2019 bogen ”Knæk koden til vægttab”, hvor hun giver sit bud på, hvordan du kan opnå et varigt vægttab med fokus på vaneændringer og en sund livsstil.

Trine har selv har tabt 40 kg og det har givet hende en masse energi og overskud i hendes liv. Derfor tog hun beslutningen om at skrive bogen, da hun gerne vil vise andre, hvordan de kan opnå et vægttab, ved at spise helt almindelig mad. Der er i Trines optik ikke noget, der er forbudt, det handler om at finde balancen i sin livsstil.

Trine er uddannet cand.scient. i human ernæring og har mange års erfaring med vejledning i vægttab. Hun arbejder som kostvejleder, personlig træner, underviser og foredragsholder. Trine har gennem sit arbejde som kostvejleder, hjulpet mange mennesker med vægttab gennem årene.

Vægttab kan nemt sættes op i en simpel formel, men vægttab er alt andet end simpel, da mange faktorer påvirker om, man får succes med sit vægttab. Bogen er et værktøj til at komme i gang med sit vægttab og den indeholder ligeledes kostplaner og opskrifter, som inspiration til vægttabsprojektet.

Det vigtigste Trine har lært gennem hendes tid som kostvejleder og igennem hendes eget vægttab er, at der ikke findes én løsning til alle. Det handler om at finde den rette strategi, så at sige, at ”knække koden” til vægttab.

Det hele starter med det første skridt.

Vejgaard sten og krystaller
Ballast – KFUM 3
Hop og rul