Staudemarken
Printereksperten

Med 115 tilmeldte hold blev årets KN CUP afviklet  fra fredag d 22. november til søndag d. 24. november i Jetsmark Idrætscenter. I alt 240 kampe blev afviklet og i stævnet deltog ca 700 pige og drenge fodboldspillere i alderen 5-12 år.

Stævnet er et bredde børnefodboldstævne med masser af spurtpræmier og gevinstpose til alle spillerne. De yngste årgange, som er U6 og U7 får alle en medalje for deltagelse, mens der i de øvrige rækker fra U8 til U12 spilles om pokal for vinderne i de enkelte niveauer. Til at overrække medaljer for de yngste U6 og U7 spillere kom maskotten Ingolf forbi til stor
glæde for børnene. Gennem hele weekenden var der høj stemning blandt deltagerne, medfølgende forældre og de ca 80 frivillige som var med til at planlægge og afvikle stævnet.

Fredag aften blev de ældste årgange afviklet og i weekenden de yngre årgange. Der var gennem hele weekenden en super god stemning i begge haller som blev leveret af de mange medfølgende forældre.

Som noget nyt i år havde klubben anvendt et nyt program til styring af stævnet, således man kunne downloade en APP på sin mobil og derved følge stævnet. Således kunne forældre, der ikke deltog i stævnet også følge slagenes gang hjemmefra. Styringsmæssigt blev det nye værktøj en stor succes. Jetsmark IF siger tak til deltagerne og de mange frivillige for afvikling af årets KN Cup og vi er snart klar igen med det næste stævne. Det
er Sparekassen Vendsyssel JuleCup 2019, som er indendørs på 8-mandsmål og med fastmonteret net til de bagerste bander, således bolden ryger tilbage i spil i tilfælde af, at man skyder over mål og bander ved baglinjerne.

 

Således holdes bolden mere i spil hvilket skulle give flere mål og chancer.
Stævnet er for U10 til U19 piger og drenge.

Vi glæder os til det kommende stævne, hvor der stadig er pladser i alle rækker.

Man kan tilmelde sit hold ved at sende en mail til pia@steenbjerring.dk med oplysninger om årgang, niveau (A eller C), trænernavn, e-mail og mobilnummer.

Kilde: Jetsmark IF

Bosætning Jammerbugt
Vejgaard sten og krystaller
Bilhuset Biersted A/S