Suvo
Tøjeksperten Aabybro
Kaffebaren
Mortensens Mad
Aabybro Skov og Have

Første forstærkning er nu på plads i Jammerbugt FC forud for den kommende sæson i NordicBet Liga. Det  er 24-årige Marcus Sloth Jørgensen, som har signeret en 2-årig aftale med de blåblusede. 

Marcus Sloth Jørgensen kommer til Jammerbugt FC fra divisionskollegaerne VSK Aarhus, hvor den stærke  midtbanespiller har været anfører det seneste halvandet år. Og hverken spiller eller cheftræner er tvivl – matchene DNA og irritation over at møde hinanden er centrale drivkræfter i det nye samarbejde. 

– Marcus er en spiller, jeg har mødt mange gange og været rigtig træt af mange gange, så det har været højt  på prioriteringslisten af få Marcus med på holdet, smiler Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, der nu ser  frem til at få glæde af Marcus’ kvaliteter fremfor at skulle kæmpe imod dem. 

– Marcus er en spiller vi rigtig gerne vil og han passer godt ind i vores DNA og måden vi gerne vil spille på.  Han er en dynamisk midtbanespiller, som er fysisk stærk, hovedstødsstærk og som fylder rigtig meget.  Samtidig er Marcus en rigtig god fyr, og vi glæder os meget til samarbejdet. Det er en rigtig god og  spændende forstærkning, og forhåbentlig kan vi nå nye højde sammen, siger Bo Zinck. 

Marcus Sloth Jørgensen, der er garant for power, arbejdsomhed, vilje og gå-på-mod, er helt på linje med sin  nye cheftræner. 

– Jeg er helt klart blevet tiltrukket af det set up, der er i klubben, og så fanger det selvfølgelig meget, at der  nu skal spilles 1. division. Træneren har helt sikkert også betydet noget, samt at jeg virkelig har kunne mærke  efterspørgslen efter mig, forklarer Marcus Sloth Jørgensen og tilføjer. 

– Og så synes jeg, at Jammerbugt FC er rigtig trælse at spille imod. Der er en stærk kultur og et klart DNA,  som man tydeligt kan mærke. Et godt skolet hold med nogle dygtige spillere, som kan være med til at udvikle  mig, ligesom jeg vil også gøre mit til at udvikle holdet. Så det er både det, der sker i Jammerbugt FC og det der skal ske, som trækker meget i mig. Jeg er spændt og meget forhåbningsfuld i forhold til den kommende  sæson, og glæder mig nu til at komme i gang. 

24-årige Marcus har seks sæsoners divisionsfodbold med sig i bagagen og har tidligere tørnet ud for Odder,  Brabrand og senest VSK Aarhus, hvor Marcus som nævnt bar anførerbindet. 

Hotel Phønix
Minitel
Kaffebaren
Bilhuset Biersted A/S