Suvo
Tøjeksperten Aabybro
Kaffebaren
Mortensens Mad
Baggesen

19 år, 12 clean sheets, 1. senior sæson og en 2-årig kontraktforlængelse. Det er den korte version af den  særdeles positive historie om Marcus Bundgaard Sørensen denne sæson. Det unge målmandstalent har  det seneste år været en sikker sidste skanse for Jammerbugt FC, og nu er han klar til at følge holdet op 1.  division. 

Marcus Bundgaard Sørensen kom til Jammerbugt FC fra AaB sidste sommer og har ikke set sig tilbage siden.  Nu ser Jammerbugt FC’s trænerteam frem til fortsat have glæde af den unge målmand og fortsætte den  positive udvikling sammen. 

– Jeg er glad for denne forlængelse. Marcus har været god. Han har stået en fantastisk sæson. Sin første som  senior vel at mærke. Marcus er et kæmpe målmandstalent, hvis du spørger mig, og han har allerede vist sig  som en rigtig dygtig målmand. Men der er også stadig en masse, vi kan bygge på, så Marcus har en stor  fodboldfremtid foran sig. Forhåbentlig kan vi bidrage til at dygtiggøre Marcus så meget, at han kan fortsætte  det høje niveau i de kommende sæsoner, og på den længere bane blive interessant for de større klubber  derude, fortæller en tilfreds Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck. 

Den unge og ambitiøse målmand har grebet chancen i 2. division med begge hænder. Marcus Bundgaard  Sørensen er ikke sådan at ryste og han har vist masser af gå-på-mod, taget masser af ansvar og hevet masser  af gode redninger ud af de korte ærmer. Nu ser han frem til at fortsætte udviklingen i Jammerbugt FC, hvor  han på kort tid er faldet særdeles godt til. 

– Mit første år i Jammerbugt FC har været ekstremt lærerigt. Jeg kom til klubben for at spille en masse kampe  og få noget erfaring i seniorfodbold. Det har jeg fået, så det har været en kæmpe succes for mig individuelt, men også som hold med oprykning til NordicBet Ligaen. Derudover har det været ekstremt nemt at falde ind  i truppen, da sammenholdet blandt spillere, trænere og stab er helt unikt. Så det har været megafedt at  møde ind til træning og kamp hver eneste gang, forklarer Marcus Bundgaard Sørensen, der er sulten efter  meget mere. 

– Jeg har det godt i truppen og føler, at jeg her har taget kæmpestore skridt i min udvikling, og at jeg kan  fortsætte med det fremadrettet. Så det har været oplagt for mig at forlænge aftalen, siger Jammerbugt FC’s  nr. 1 og fortsætter. 

– Derudover har jeg været rigtig glad for den tillid, jeg har fået vist af både trænere og klubben i mit første  senior år. Jeg vil derfor også gerne vise noget tillid den anden vej. Min ambition er at bygge på min udvikling  de næste år i Jammerbugt FC, og at vi etablerer os i NordicBet Liga. Klubben er jo i rivende udvikling, så jeg  glæder mig til næste sæsons udfordringer og så må vi se, hvad der sker. 

Inden da skal der dog restitueres hen over sommerpausen, velvidende at Jammerbugt FC’s målmandspost,  med Marcus mellem stængerne, er i sikre hænder.

Faarup skovhus
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse