Suvo
Tøjeksperten Aabybro
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Ilva i Aalborg udvider servicen med gratis trailere

De aalborgensiske husholdninger har de seneste ti år fået 32 procent flere trailere i carporten. Men hvorfor købe en trailer, når bolighuset Ilva i Aalborg nu stiller gratis trailere fra Freetrailer til rådighed for alle.

 

Bolighuset Ilva i Aalborg og den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop indgået et nyt samarbejde om gratis trailere til glæde for borgerne i Aalborg. Nu kan aalborgenserne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere. Det vækker glæde i det lokale bolighus.

 

– Det er en god service at kunne tilbyde kunderne hjælp til at få fragtet deres sager hjem. Det er rigtig nemt at booke og aflevere en gratis trailer over app’en, så jeg er sikker på, at der er mange, der vil bruge det her tilbud, siger Karsten Krogholm Pedersen, varehuschef i Ilva Aalborg.

Aalborgenserne elsker trailere

Antallet af trailere i Aalborgs husholdninger er steget med 32 procent til 30.142 vogne over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Men selvom aalborgenserne selv ejer flere og flere trailere, så oplever danske Freetrailer, der stiller gratistrailere til rådighed for forbrugerne, samtidig også en massiv interesse for de gratis lån af trailere. 

 

I løbet af de seneste 12 måneder havde Freetrailer over 550.000 trailerudlån i Danmark fordelt på blot 1900 trailere. Det er denne tendens, som giver den danske trailervirksomhed blod på tanden til flere samarbejder.

 

– Det er vores bedste periode til dato. Corona og de mange hjemsendelser til hus- og havearbejde har selvfølgelig betydet, at endnu flere mennesker har fået øjnene op for vores koncept, men den generelle trend, hvor både salg og udlån af trailere over de seneste ti år, er vækstet, er imponerende. Det understreger, at danskerne er et gør-det-selv-folk, og der er vi glade for at stå til rådighed med vores trailere over hele landet gennem vores samarbejdspartnere som eksempelvis Ilva, siger Philip Filipsen, der er administrerende direktør hos Freetrailer.

Trailerne fra Freetrailer kan afhentes på over 250 forskellige lokationer i landet og med denne aftale også hos Ilva.

Faarup skovhus
Minitel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse