Staudemarken
Printereksperten

Juletræs-tænding og beboerhygge i Hune på Museum for Papirkunst

1. december kl. 15.30

 

’I Museum for Papirkunst er julestemningen i top’ udtaler museets besøgsleder Ditte Ninn, ’vi er nemlig stjerne-glade for at Borgerforeningen i Hune har valgt at opsætte årets juletræ foran Museum for Papirkunst. Vi er i første driftsår af museet og stadig i en iværksætterproces hvor vi ingen driftsstøtte modtager, hverken fra kommune eller anden offentlig instans. Det betyder at vi må prioritere vores udgifter knaldhårdt. Vi satser på udstillinger af højeste internationale standard og at skabe et kulturelt fyrtårn for Jammerbugt Kommune. Julepynten til huset må derfor desværre vente lidt. Netop derfor er Erhvervsforeningens og Borgerforeningens juletræ ekstra velkomment.

 

Juletræet tændes den 1. december kl.15:30, og arrangementet afsluttes kl. 17:00 når museet lukker. Som en tidlig julegave til alle vores naboer i Hune og omegn, vil der være fri entré til museet efter eventen på parkeringspladsen.” 

 

Alle børn og voksne inviteres til juletræstænding, julehygge, Spar Hune byder på gratis juleknas og kaffe. 

Kom og vær med til at tænde årets juletræ og hør Corioso-koret fra Pandrup synge julesange.

 

Lad os klippe vore julehjerter sammen

 

Museets Papirværksted er åbent så kom og flet et julehjerte, fold et juletræ, klip en julegave: silhuetportræt af børnebørnene er populært! 

Støt Museum for Papirkunst og find de fineste julegaver i museumsbutikken. Vi pakker selvfølgelig pænt ind og bytter til andre varer helt frem til 19.januar.

Kilde: Museum for Papirkunst

Bosætning Jammerbugt
Vejgaard sten og krystaller
Bilhuset Biersted A/S