Hotel Nor
Alt blev herefter revet ned indvendigt for nu igen nu at blive bygget op under et nordisk tema.
Det nye navn er også inspireret af den nordiske stil og den naturskønne beliggenhed ud til Nordsøen. I logoet er navnet kombineret med kompasset, som igennem tiden har haft stor betydning i forhold til navigation. > Se det nye logo
“Vi bevarer noget af den gamle stil, men tilfører det et moderne twist. Der er respekt for de historiske rammer på stedet, alle rum er bevarede og den nye stil er nordisk, moderne og romantisk med fokus på naturens materialer”, fortæller indehaver Jan Middelboe.
“Det er et stort projekt, for vi går rigtig meget op i detaljer og helhedsindtrykket, og det har naturligvis også givet udfordringer undervejs. Men nu nærmer vi os målet, og det ser vi frem til”, siger Jan.
Storslåethed, unik beliggenhed og en helt fantastisk natur kendetegner stedet og området, og det bliver videreført indenfor på hotellet.
Den gule facadefarve er allerede blevet skiftet ud med en varm naturfarve, og det går igen indvendigt på vægge og i interiør, som primært bliver holdt i eg og natur.
Nyt ungt kokkepar
Hotellet med de 23 værelser forventes at åbne primo juni 2019, og til at drive hotellet har indehaveren allieret sig med det unge kokkepar Nikolaj Nielsen og Margarita Spatharov, der pt. er bosiddende i Aalborg.
Begge kokke er udlært på Højslev Kro i Skive, hvor de også mødte hinanden og blev enige om at udleve drømmen om at starte noget sammen. Her har de begge praktiseret spændende gourmetmad i deres læretid, men inden opstart på Hotel Nor i Slettestrand har Nikolaj været ansat på Restaurant Rod i Viborg og Margarita, som i øvrigt oprindeligt er fra Grækenland, har forkælet gæsterne på den italienske La Locanda i Aalborg.
“Vi blev anbefalet at søge det”, fortæller parret. “Vi ser alle muligheder i stedet her. Her er sjæl, udsigter og alt hvad hjertet begærer. Det er helt fantastisk”.
De har aldrig været på stedet før, men er begge meget imponerede over mulighederne. Nikolaj kender dog lidt til Tranum og Svinkløv, som han har besøgt med familien som barn. Nu skal de snart flytte herop, for de skal nemlig bo permanent på hotellet og agere værtspar for gæsterne. Parret på 25 år har ingen børn endnu. “Hotellet bliver vores barn”, smiler de forventningsfuldt og med glæde i stemmen.
Sjæl, tid og kærlighed i madlavningen
“Den nordiske stil videreføres også i restauranten. Vi vil lægge sjæl, tid og kærlighed i madlavningen, og det vil gæsterne kunne smage. Vi vil lade råvarerne arbejde for os og fokusere på smagen. Alt skal laves fra bunden”, fortæller de passionerede kokke.
Menukortet er lige nu under opbygning, men du vil som gæst finde rigtig meget fisk på menukortet, men også et twist fra andre nationer f.eks. fransk, asiatisk og spansk.
“Vi vil bruge de omgivelser, som vi er en del af, så du kan også forvente lokale grønsager, fisk og kød. Vi vil ligge os rigtig meget i selen, for at give gæsterne en god oplevelse under det nordiske tema. Hotellet skal være et sted, hvor du slapper af med den enestående natur og kvalitet i maden”. Med tiden er ambitionen, at det unge kokkepar også vil arrangere mad og vinaftenener, hvor der vil blive fokuseret på helhedsoplevelsen med mad og vin.
“Vi vil lave noget, som du ikke tidligere har oplevet i Slettestrand. Konceptet er “Fine Dining”, som vil få sin helt egen identitet, men gæsterne må ikke gå sultne herfra, så der vil være gode portioner. Vi er jo trods alt i Jylland, griner kokkene.
Vi vil sørge for, at give gæsterne en mindeværdig nordisk kvalitetsoplevelse”.
Læs mere om hotellets opbygning HER
Kilde: Visit Jammerbugten