Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Hjælp verdens uundværlige bier – plant en gratis plante på FN’s ”Verdens Bi-dag

Bier sikrer den biologiske mangfoldighed og er afgørende for fødevaresikkerheden. Det arbejde støtter Natures-Help med uddeling af gratis planter til haven den 20. maj.

Nogle er bange for dem. Andre bygger deres levebrød på dem. Vi er alle dybt afhængige af dem.

Bier er naturens hjælpere, der tjener som ”vagtposter” for miljømæssige risici og signalerer et økosystems sundhedstilstand. Og så beskytter de fødevareafgrøder, som vi mennesker i sidste ende får gavn af.

Men bierne er i stigende grad truet af menneskelige aktiviteter viser flere undersøgelser fra FN. Blandt andet minimerer brugen af pesticider samt den intensive dyrkning af jorden bl.a. biernes muligheder for at finde føde.  Derfor må vi gøre noget aktivt for at hjælpe dem.

NATURES-HELP FORHANDLER OG FORMIDLER NATURENS EGNE HJÆLPEMIDLER

Ligesom bien hjælper naturen, har Natures-Help fokus på at hjælpe mennesker og dyr igennem naturlige sundhedsprodukter. Vores passion er at formidle, hvor vigtig en rolle naturens egne produkter spiller for vores helbred.

På FN’s ”Verdens Bi-dag” den 20. maj 2020 sætter vi derfor fokus på biernes vigtige betydning med uddeling af 100 gratis planter på Torvet i Pandrup. Fra klokken 15.00 til 16.30.

Plant dem i din have. Lav måske et lille vandreservoir – og du har allerede gjort en forskel. Vi skal vise vores børn, hvor vigtigt det er at passe på naturen – og når vi samtidigt kan nyde blomsternes smukke farver og skønne dufte, er det ren ”hjælp til selvhjælp”.

Faarup skovhus
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse