Nordjysk Motor Co.
Tømrermester Thomas Aaby
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

I Kornets Hus er juleprogrammet klar, og den står på småkagebagning, juleflet, hjemmelavet gløgg og friskbagte juleboller.

Julen står for døren, og i Kornets Hus er man allerede i fuld gang med forberedelserne. Blandt andet er der den sidste måned blevet testet småkageopskrifter i lange baner, så gæster kan glæde sig til at få kickstartet årets småkageproduktion med bageworkshoppen ”Fyld Kagedåsen”.

Hver gæst tager sin yndlingskagedåse med og får et forklæde på. Kornets Hus’ dygtige bagere guider herefter gæsterne igennem forskellige typer smørbagte småkager af gode råvarer, samtidig med at de deler ud af de bedste tips og tricks til at få et sprødt og lækkert resultat hver gang.

I resten af huset er der også gjort klar til den hyggelige juletid. Med højt til loftet er det blevet til et juletræ udover det sædvanlige, og i køkkenet har husets bager Amanda Axelsen forberedt særlige juleboller med krydderier og tørret frugt. Gløggen er der også kommet styr på, efter at Kornets Hus’
kok, Lukas Wolff, har perfektioneret opskriften, som nu indeholder mere end 10 forskellige krydderier.

Prisbelønnet arkitektur
Den seneste tid har Kornets Hus høstet store roser for husets arkitektur. Siden starten af oktober er huset blevet tildelt både Hjørring Kommunes Arkitekturpris, Statens Kunstfonds Arkitekturpris og en nominering til den prestigefyldte, europæiske Mies van der Rohe-arkitekturpris er det blevet til. Den store opmærksomhed begejstrer centerchef Johannes Haandsbæk Vestergaard:

”Kornets Hus’ smukke og unikke arkitektur, og den anerkendelse som har fuldt med, betyder at der kommer gæster langvejs fra for at besøge huset. Det er skønt at opleve, men vi er mindst lige så begejstrede for at se, at huset er blevet taget rigtig godt imod i lokalområdet, og vi begynder at se
flere og flere, som besøger os både anden og tredje gang til forskellige aktiviteter. Nu glæder vi os til at gå en rigtig hyggelig juletid i møde.”

FAKTA:
Hele november og december holder Kornets Hus åbent hver lørdag og søndag. På åbningsdagene kan man deltage i bageworkshoppen ”Fyld Kagedåsen”, booke plads i husets café eller deltage i en af de daglige rundvisninger kl. 11.45 og kl. 14.30. På www.kornetshus.dk kan man købe billet og læse mere.

I hverdagene er det også muligt for større grupper, virksomheder og foreninger at booke et arrangement.

Kilde: Kornets Hus

Hotel Phønix
Minitel
Kaffebaren
Bilhuset Biersted A/S