Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Politiet leder fortsat efter 47-årig mand 

Nye oplysninger i sagen om den 47-årige Jesper Møller Jensen fra Aalborg Øst, der torsdag 8. oktober 2020 blev efterlyst, får nu Nordjyllands Politi til gå ud i offentligheden med flere informationer. Ring 114, hvis du har set ham. Læs mere her.

Færdselsuheld

Onsdag morgen kl. 0700 kørte der en lastbil med en trailer på Hirtshals motorvejen i nordgående retning ved Hjørring. Pludselig punkterede et dæk på traileren, og dækrester fløj ud på vejen. Dette afstedkom, at 5 øvrige biler blev beskadigede. Der var ingen personer, der kom til skade ved uheldet.

Motorcyklister væltet

Tirsdag aften kl. 1900 skete der et færdselsuheld med to motorcyklister på Ålborggårdvej ved Øster-Vrå. De to tyske motorcyklister kom kørende og havde ikke bemærket, at der lå noget jord på vejen. Jorden var efterladt efter noget markkørsel. Der var ikke skiltet om jorden på vejen. Ingen af de to motorcyklister kom til skade ved uheldet. Der skete udelukkende materiel skade på motorcyklerne.

Narkopåvirket bilist

Tirsdag aften kl. 2345 standsede politiet et køretøj på Røgildvej på Gjøl. Politiet havde mistanke om, at føreren var påvirket og det kunne en narko test bekræfte. Den gav udslag for hash. Ved den efterfølgende ransagning af bilen blev der fundet 8,77 gram hash. Føreren kan nu se frem til at modtage en bøde for begge overtrædelser.

Indbrud i villa

I perioden fa mandag kl. 1600 og til onsdag morgen kl. 0745 er der lavet indbrud i en villa på Tyttebærvej i Hadsund. Gerningsmanden har skaffet sig adgang til villaen ved at bryde en terrassedør op. Hele huset er blevet gennemrodet, og der er endnu ikke overblik over hvad der er blevet stjålet fra huset.

Hotel Phønix
FOF Vendsyssel
Meny Saltum
GF Forsikring