Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Mortensens Mad
Aabybro Skov og Have

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Nordjyllands Politi – 47-årig mand efterlyses


Nordjyllands Politi efterlyser den 47-årige Jesper Møller Jensen fra Aalborg Øst. Familien er meget bekymret for ham. Ring 114, hvis du har set ham.
Læs mere i efterlysningen på politi.dk

 

Nordjyllands Politi – Politi efterlyser vidner til knivstikkeri


Nordjyllands Politi efterlyser vidner til et knivstikkeri, der skete torsdag den 8. oktober i det centrale Aalborg, hvor en 19-årig mand blev stukket med kniv. Ring 114 med oplysninger.
Læs mere i efterlysningen på politi.dk

 

Nordjyllands Politi – Håndtering af COVID-19-smittede minkfarme i Nordjylland – aflivning påbegyndt


Torsdag 8. oktober 2020 er Fødevarestyrelsen påbegyndt aflivning af mink i Nordjylland. Aflivningen startede på minkfarme omkring Gjøl. Indsatsen koordineres fra Politigården i Aalborg, hvor myndighederne er samlet i Den Lokale Beredskabsstab. Der er etableret en renseplads på Flyvestationen i Aalborg for de indsatte styrker.
Læs mere i nyhedsopslaget på politi.dk

 

Frederikshavn – anonymt tip ledte til anholdelse og konfiskering af narko


Ifølge et anonymt tip dyrker en beboer på en adresse i Frederikshavn hampeplanter i sit køkken. Derfor kørte en civilpatrulje til adressen fredag den 9. oktober om formiddagen.

Da patruljen ankom, traf de beboeren – en 53-årig mand, såvel som tre gæster: en 49-årig kvinde, en 28-årig mand og en 23-årig mand.

Den 23-årige mand og den 49-årige kvinde så ud til at være berusede. Under visitation fandt betjentene en plastikpose og en plastikbeholder på den 23-årige mand, som tilsammen indeholdte 35,64 gram amfetamin. Ved ransagning af adressen fandt betjentene yderligere 2 stk. hampeplanter samt 2,76 gram amfetamin.

Politiet sigtede derfor både den 53-årige beboer og den 23-årige gæst for brud på lov om euforiserende stoffer, og de fundne euforiserende stoffer blev konfiskeret.

 

Nordjyllands Politi takker offentligheden for det anonyme tip.

 

Tip politiet

Har du kendskab til noget, som politiet bør kende til?

Så kan du klikke her for at sende os et tip.

Vi behandler alle indsendte tip, men du får ikke nødvendigvis et svar fra os. Du er også velkommen til at ringe 114 eller til at henvende dig på en politistation. Ring altid til alarmcentralen på 112, hvis du har brug for akut udrykning.

 

Aalborg – årvågen borger anmeldte slingrende spiritusbilist


En bilist kørte lørdag den 10. oktober om eftermiddagen ad Hobrovej i Aalborg, da han lagde mærke til, at bilen foran ham slingrede en del. Da det virkede farligt, holdt bilisten ind til siden og anmeldte den slingrende bil til Nordjyllands Politi.

En beredskabspatrulje rykkede derfor ud efter den anmeldte bil, da føreren muligvis var påvirket og derfor til fare for andre trafikanter og sig selv.

Patruljen indhentede den slingrende bil og tog kontakt til føreren – en 51-årig mand. Og ganske rigtigt: en alkometertest udført på stedet viste, at manden tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille oversteg den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 51-årige mand for spirituskørsel.

Nordjyllands Politi takker den årvågne borger, som anmeldte forholdet.

 

Sådan kan du være med til at forhindre spirituskørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere om spirituskørsel på sikkertrafik.dk

Nørresundby – påvirket knallertfører brugte ikke styrthjelm


Fredag den 9. oktober om eftermiddagen kom en 62-årig mand kørende på sin knallert ad Tinghusgade i Nørresundby. En patrulje i området lagde mærke til knallertføreren, da han ikke havde styrthjelm på – hvilket er lovpligtigt.

Patruljen standsede derfor knallertføreren, og betjentene tog kontakt til vedkommende. Her fattede betjentene mistanke til, at manden muligvis var påvirket. På baggrund af deres mistanke udførte man en alkometertest, som viste, at mandens promille var over den tilladte grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 62-årige mand for spirituskørsel samt mangel på brug af styrthjelm under knallertkørsel.

Fjerritslev – narkopåvirket bilist havde ikke førerret


På Oddevej i Fjerritslev observerede en patruljevogn en bil, som man besluttede sig for at udføre kontrol med lørdag den 10. oktober tæt på midnat.

Betjentene tog kontakt til føreren af bilen, som viste sig at være en 50-årig mand.

Det blev hurtigt tydeligt, at der var tale om brud på færdselsloven – manden var nemlig frakendt førerretten i 3 år grundet en tidligere hændelse. Ved nærmere blik lagde betjentene derudover mærke til, at manden havde blanke, røde øjne og sløret tale. Betjentene fik derfor mistanke til, at manden var påvirket – hvorfor man instruerede ham i at deltage i en narkometertest.

Og dén mistanke skulle få yderligere konsekvenser for bilisten – narkometertesten viste nemlig, at manden tilsyneladende var påvirket af amfetamin. Betjentene ransagede derfor køretøjet og visiterede manden, hvor de fandt en mindre mængde amfetamin i hans besiddelse.

Politiet sigtede og anholdt den 50-årige mand for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, kørsel uden førerret og brud på lov om euforiserende stoffer.

Efterfølgende bragte patruljen ham ind for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Fjerritslev – smykker og bærbar PC stjålet ved indbrud


Diverse smykker, en bærbar PC og en vinterjakke – dét var blandt de stjålne genstande, da der var indbrud på Valmueparken i Fjerritslev mellem fredag den 9. oktober kl. 12:00 og søndag den 11. oktober kl. 11:00.

Indbrudstyven smadrede et vindue i den vestlig gavl med en ukendt genstand, hvorefter man steg indenfor i huset. Den ukendte gerningsmand gennemrodede derefter hele huset for værdier.

Tyven forlod gerningsstedet ad en terrassedør.

 

Har du set mistænkelig færden på Valmueparken i Fjerritslev? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Indbrudstyven slår ofte til i efterårsferien
– Hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Sindal – høj musik fra udendørs fest dæmpet af patrulje


”En bil holder i gården og spiller meget høj musik”, lød anmeldelsen natten til mandag den 12. oktober, da der blev festet udendørs på en adresse i Sindal.

 

Nordjyllands Politi sendte derfor en ledig patrulje i området til stedet for at tage kontakt til vedkommende, som spillede høj musik fra sin bil.

Kort efter ankom patruljen til stedet, hvor man fik kontakt til den ansvarlige for festen. Vedkommende blev formanet grundet det sene tidspunkt på natten, og patruljen slukkede derved for festen. Der faldt derefter ro på i området.

Hotel Phønix
Minitel
Meny Saltum
Aabybro pizza og steakhouse