Staudemarken
Printereksperten

Brovst Pigegardes sommercamp

Sport og Kulturcenter Brovst

Man. d. 3. til ons. d. 5. august 2020, kl. 09-16.

Sport og Kulturcenter Brovst
Damengvej 2, Brovst
Pris: Fri entré
Brovst Pigegarde afholder musisk sommercamp for både drenge og piger. Vores uddannet instruktører er klar til at undervise, lave sjove aktiviteter og give dig en god oplevelse mens du lærer.

GRATIS SOMMERCAMP TIL DIG, DER GODT KAN LIDE MUSIK

Ses vi på camp d. 3.-5. august? Vi kan garantere, at du får nye venskaber, lærer at spille på et instrument og kende til noder

Bliv en del af vores SOMMERCAMP20, hvor du kan udvikle dig gennem leg, sammenspil og i samarbejde med andre.

Vi er Brovst Pigegarde. Vi er en garde der spiller både klassisk og moderne musik samtidig med, vi går march – og en masse andet. Vi vil gerne invitere dig på en gratis sommercamp over tre dage, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med dét at gå i en garde. Det er både for piger og drenge.

Vores uddannet instruktører er klar til at undervise, lave sjove aktiviteter og give dig en god oplevelse mens du lærer. Alle dagene er fra kl. 09.00 – 16.00, hvor du vil opleve at gå march, prøve forskellige instrumenter og vi vil servere middagsmad.

Sommercampen gennemføres under hensynstagen til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvad får du med hjem?

Udover et flot diplom for deltagelse, får du: et unikt indblik i Brovst Pigegarde, musikalske oplevelser, nye venskaber på tværs af alder, nodelære og meget mere.

Bragt i samarbejde med Kulturblad Jammerbugt

Ballast – KFUM
Hop og rul