Attrup Havne Café banner 1
Tøjeksperten Aabybro
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Baggesen

Vindere er fundet  

PGU Pandrups julelotteri som løb af staben fra medio november til 16. december har fundet de fleste vindere. Dog mangler der henvendelse fra et par stykker,  f.eks. lod nummer 1074, som har vundet 2 sæsonkort til Fårup Sommerland. Vi  håber selvfølgelig at vinderne henvender sig senest 15. januar 2021, som anført  på lodsedlerne.  

Mette Ovesen Larsen, Thomas Albrechtsen, Mette Esbensen og Martin Barchow  har stået for gevinster, tilladelser, salg og udlevering af lodder – et stort stykke  frivilligt arbejde, som har givet et flot resultat, som hele PGU får glæde af, samt  en særlig tak til Orkla, Fårup Sommerland og Dreambikes for sponsoraterne, tilføjer Inger Kristensen, formand PGU Pandrup.  

2020 har udfordret alle – også foreningslivet, så er der dejligt at et lotteri kan rej se penge til kommende aktiviteter. PGU Pandrup plejer at tjene penge på events  som f.eks. løbet Forest to the Bay, Gymnastikskolen og seniorernes loppemarked  i Ungdomsborgen i påsken – alle events er blevet aflyst og derved er fortjenesten  også gået PGU forbi. Derfor skaber det ekstra glæde, at lotteriet har kunne dække  nogle af de udgifter som hjælpepuljer ikke har kunne bidrage til.  

Lotteriet blev afholdt Coronavenligt, hvilket betød at foreningens medlemmer  ikke kunne komme ud og sælge fra dør til dør. Man kunne i stedet sende sin  adresse og betaling på mobilepay, hvorefter frivillige kørte ud med lodderne i  folks postkasser. Derved kunne alle deltage – også dem der var isoleret eller i  ricikogruppen.  

Notar fra retten i Hjørring udtrak vinderne og det var bare SÅ skønt at kunne  overrække hovedpræmien til en lokal, hvis børn går til gymnastik i PGU. Tine  Ziegler fra Kaas blev den heldige vinder af den elektriske ladcykel sponsoreret af  lokale Dreambikes – på billedet ses hun sammen Mette Ovesen Larsen fra PGU,  samt Anders Bjerg Jensen fra Dreambikes. To af de andre gevinstmodtagere, Louise og Bent, ses med de lækre gaveposer fra Orkla.

Bosætning Jammerbugt
Nielsens specialiteter
Garant Brønderslev
Aabybro pizza og steakhouse