Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Staudemarken
Hop og rul

Dette er sponsoreret indhold

At søge nye jobs kan være en kompliceret og krævende proces, og det kan til tider føles mere som held end forstand at komme gennem nåleøjet. For hvad er det helt præcist, der skal til for at være den heldige der vælges ud af de mange ansøgere. Er du i gang med jobsøgningen, og har du stillet dig selv disse spørgsmål? Så er der hjælp at hente. Hvis du læser med videre vil du nemlig kunne få et par råd med på vejen, så du sikrer dig en god jobsøgning. Måske ender du endda med at score drømmejobbet. På Candeno.com kan du også finde flere gode råd til jobansøgninger og CV.

Kompetenceafklaring

Når en virksomhed søger nye medarbejdere, søger de naturligvis også nogle specifikke kompetencer. Forskellige jobs kræver forskellige evner, og det er her du kommer ind i billedet. Hvad er det helt præcist du kan tilbyde denne virksomhed og hvorfor passer du til jobbet. Det kræver at du sætter dig ned og tænker godt og grundigt over dine kompetencer og evner inden for feltet. Hvad kan du tilbyde eller hvad er du god til? Hvis du har brug for hjælp så kan du eventuelt gå til en ven eller et familiemedlem og spørge hvad de synes du er god til. Det er ofte nemmere for andre at fremhæve ens gode sider, end at gøre det selv. Ellers kan du gå til din/dine gamle chef/chefer og bede om en anbefaling, hvilket helt konkret vil vise de gode sider af dig som medarbejder.

Motivation

Når man søger jobs er det vigtigt at have ja-hatten på. Det kan, som sagt, være en krævende proces og vil højst sandsynligt indebære et nederlag eller to. Derfor er det vigtigt altid at være så positiv som mulig, og holde motivationen høj. Din positivitet vil højst sandsynligt også skinne af på dem du møder på din vej og give gode resultater.

Den gode salgstale

Når du er afklaret med dine kompetencer og har taget ja-hatten på, mangler du blot at have salgstalen parat. Det er vigtigt at være klar til alle de kommende jobsamtaler, og hertil har du brug for en god salgstale. Det handler nemlig om at sælge sig selv og fortælle præcist hvorfor de skal ansætte dig. Det er vigtigt altid at kunne fortælle de essentielle ting om dig selv, og hold det endeligt kort. Kan du fortælle om dig selv og hvad du kan tilbyde dem på under et minut, vil du have den ideelle salgstale.

Vejgaard sten og krystaller
Ballast – KFUM 2
Hop og rul