Suvo
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren
Springeren
Mortensens Mad
Baggesen

Selvom virksomheden Safe Transfer A/S går lidt under radaren hos den almindelige dansker, så har det ikke forhindret dem i at skabe et internationalt navn. De er i dag leverandører af sikkerhedskurve til nogle af de største projekter i offshore-industrien og har produkter over det meste af verden, hvor de har størstedelen af markedsandelen i Malaysia og Mexico. ”Det er fantastisk med global succes, men vores egne ambitioner vokser fortsat,” siger en tilfreds direktør i Safe Transfer A/S.

Nede på havnen i Esbjerg ligger en virksomhed, der hver dag beskæftiger sig med
sikkerhed. Deres specialister har udviklet et verdenskendt produkt, som de er nogle af de
eneste i verden, der producerer. Produktet er sikkerhedskurve – eller Safe Transfer
Baskets, der transporterer mennesker mellem forskellige offshore installationer eller
boreplatforme.

Deres sikkerhedskurve er både dansk udviklet og produceret og har nu over 35 år bag sig. Det hele startede tilbage i 1985, hvor den danske shippingvirksomhed ESVAGT A/S udviklede kurvene. Siden 2014 har Safe Transfer brandet været ejet og drevet af virksomheden West-Marine A/S, der leverer udstyr og services til den maritime branche og offshore industri.

”Vi kan rapportere efter mere end 35 år i branchen, at vores kunder ikke har oplevet et eneste uheld forbundet med vores sikkerhedskurve,” fortæller Carsten Larsen, adm. direktør i West-Marine A/S og Safe Transfer A/S, og fortsætter:

”Vi har i West-Marine A/S og Safe Transfer A/S en tradition for sikkerhed, og det kommer man ikke sovende til. Vi forsøger hele tiden at gøre produkterne bedre og mere sikre for
vores kunder. Og det er selvfølgelig rart at vide, at der ikke har været nogen registreret
uheld i de 36 år, der er levereret Safe Transfer-sikkerhedskurve til offshore-branchen.

Største sikkerhedsleverandør i flere verdensdele
Esbjerg-virksomheden leverer ikke kun sikkerhed til de mange offshore-projekter i Danmark – De har efter mange år i branchen udbygget et større kundekartotek og leverer nu over hele verden.

Den seneste rapport, Safe Transfer A/S har udarbejdet, viser, at virksomheden er blandt de største leverandører i flere verdensdele, eksempelvis i både Mellemamerika og i Sydøstasien har de ramt plet.

”Det er fantastisk, at vi kan være de største leverandører i de dele af verdenen. Det fortæller os, at sikkerhed er et fællessprog, vi alle taler, og uanset om du kommer fra Danmark eller Malaysia, vil du gerne have sikkerhed.” fortæller Carsten Larsen.

Bæredygtigheden ligger i holdbarheden
Når det kommer til produkter, der bliver udviklet til offshore-industrien, så tænker man meget på bæredygtighed og klimavenlige materialer til fremtiden. Og Safe Transfer har et holdbart produkt, der adskiller sig fra konkurrenterne i branchen på flere områder.

”Vores sikkerhedskurve holder populært sagt og som de eneste evigt, men de skal selvfølgelig til sikkerhedstjek med nogle års mellemrum. Vi får løbende sikkerhedskurve ind til service, der har været i brug ved vore kunder i mere end 25 år, og det er jo en fornøjelse at se den gode stand de er i selv efter mange års brug i et barsk offshore miljø. Bæredygtighed er for øs også lang produktlevetid, der gør udskiftninger overflødige og så gør det jo i den forbindelse ikke noget, at vore kunder opnår en langt bedre TCO (Total Cost of Ownership),” fortæller Carsten Larsen.

Safe Transfer A/S tilbyder også udlejningsmuligheder til kunder, så de kan levere sikkerhedskurvene tilbage efter et vellykket projekt, hvor behovet for sikkerhedskurve er tilfredsstillet. Og de tilbagelevererede sikkerhedskurve vil blive genanvendt til nye kunder.

Ambitioner for fremtidens sikkerhed
Safe Transfer er glade for det globale aftryk, de har sat på sikkerheden i offshore- branchen, hvor primært olieindustrien har haft gavn af deres sikkerhedskurve. Selvom de bidrager i mange projekter og i mange lande, så er ambitionerne, at flere skal have bedre sikkerhed. Der er mange markeder, som kan bruge en af Safe Transfers sikkerhedskurve.

”Det er fantastisk med global succes, men vores egne ambitioner vokser fortsat. Der er altid nye markeder og lande, der kan have brug for mere og bedre sikkerhed og i form af vores kurve. Og vi er i gang med at sætte nye ambitioner for Safe Transfers fremtid,” fortæller Carsten Larsen.

Kilde: Friday

Hotel Phønix
Minitel
Kaffebaren
Aabybro pizza og steakhouse