Suvo
Nordjyske Bank
Kaffebaren
Mortensens Mad
Ertmansfisk

Midsommer med Tørfisk på Blokhus Torv 

 

-En anderledes Sankthans med vestjysk lune 

Blokhus Strand plejer at være et tilløbsstykke sankthansaften, hvor tusindvis af mennesker  samles om tale, musik og det store bål, men i år bliver den traditionsrige fejring anderledes  på grund af corona-restriktionerne, oplyser arrangørerne Erhvervsforeningen Destination  Blokhus. 

 

Tvungne ændringer 

Selv om Danmark er godt i gang med genåbningen, så er der nemlig stadig restriktioner og  retningslinjer for større events, og de umuliggør en traditionel fejring på stranden i år,  sankthansaften onsdag 23. juni. 

– Men i stedet for helt at aflyse sankthansfesten, så flytter Erhvervsforeningen  arrangementet til Blokhus Torv, hvor vi må have 1.000 siddende gæster, oplyser Jannie  Rakte på vegne af Torvegruppen, der repræsenterer Erhvervsforeningen. 

Musik og tale 

Årets båltaler er borgmester Mogens Chr. Gade, men først vil nordjyske Jens Warmløse  sørge for opvarmningen, inden Tørfisk går på Scenen. 

Jens Warmløse har gennem tiden spillet sammen med nogle af Danmarks største  kunstnere, og hans musikalske talent i kombination med et smittende humør er garant for god underholdning, inden Tørfisk med sikkerhed fortsætter den gode stemning med lune  fortællinger og sange, de fleste kender og har svært ved ikke at synge med på. – De synger, spiller og underholder, så det er en fryd. Med typisk vestjysk charme, som vi  senest oplevede i 2019 til en af sommerens populære sommerkoncerter på Blokhus Torv,  siger Jannie Ratke. 

– Vi ved, at de er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle  repertoire. Samtidig er Tørfisk dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen  med deres helt stærke side, nemlig de karakteristiske vestjyske og forblæste herre stemmer, siger hun. 

Salg af billetter 

På grund af retningslinjer for smitteopsporing skal alle gæster registreres, ligesom man skal  fremvise corona-pas. 

Derfor er der oprettet online booking til billetterne, som koster 75 kr. + gebyr inklusiv en  gratis øl eller sodavand. Den lille fortjeneste går til at dække de mange ekstra udgifter, der  er som følge af corona-reglerne. 

Erhvervsforeningen håber på forståelse for årets anderledes Sankthans og, at der er 

opbakning til arrangementet, som med sin udformning sikrer, at man passer godt på  hinanden. 

– Og så glæder vi os rigtig meget til, at vi til næste år igen kan invitere alle, som har lyst, til  at komme på Blokhus Strand og fejre sankthans, siger Jannie Ratke. 

Pladsen bliver indhegnet, så det der er ikke muligt at se noget uden for, og hvis man ikke får  billet, opfordres man til i stedet at tilbringe aftenen på en af byens mange lækre spisesteder  eller beværtninger, som til sæsonen 2021 har ekstra mange siddepladser. 

 

Program: 

18.00 Dørene åbner 

19.00 Opvarmning ved Jens Warmløse 

20.30 Tørfisk 

21.00 Båltale ved borgmester Mogens Chr. Gade, hvorefter det alternative “bål” tændes 21.15 Tørfisk 

22.00 Tak for i aften 

Billetter købes på: https://www.ticketmaster.dk/event/500605 eller søg efter Tørfisk  Blokhus på Ticketmaster.dk 

Hotel Phønix
FOF Vendsyssel
Kaffebaren
Bilhuset Biersted A/S