Staudemarken
Hop og rul

Så bliver der endnu engang lidt mere at grine af her på Kulturcenteret.

I samarbejde med Comedyklubben byder vi nemlig igen i foråret på hele tre tirsdage med rigtig god stand-up. Du får her muligheden for at grine dig ind i foråret, når Brian Mørk og Carsten Eskelund kigger forbi denne aften!

Dato og tidspunkt: Tirsdag d. 03. Marts 2020, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30

Ca. varighed af arrangementet: 2 timer

Brian Mørk er standupkomiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit eget talkshow ’Brian Mørk Show’. Han har derudover været med i mange forskellige TV-udsendelser, bl.a. ’Talegaver til Børn’ og det efterfølgende ’Comedy Aid’. Brian Mørk står desuden for podcasten ’Brian Mørk Show Podcast’, der er en af landets mest populære podcasts.

Carsten Eskelund har siden debuten i år 2000 udviklet sig til en af en af de mest originale komikere på den danske stand-up scene. Han har optrådt ved velgørenhedsshowet “Comedy Aid”, “Zulu Comedy Galla” og været vært på DR2s “Quiz i en Hornlygte”.

I 2012 lavede han sit første soloshow, “Sådan én man selv griner af”, om mødre, maskulinitet og den far, han havde fået kontakt til efter 32 år. Derudover har Carsten skrevet DR Ultra serien “Danmarks største Youtuber” og novellen “Den lille Poul med papmachehunden”, der findes i børnebøgerne “Fra dig til os” samt “Slut, Put, Finale”.

Behøver vi at nævne, at man nok skal være hurtigt ude, hvis billetten til denne tirsdag aften skal i hus – efterårets 2 shows blev nemlig udsolgt på rekordtid og en del gik forgæves!

Til billetsalg her

Kilde: Kulturcenter Jammerbugt

Lica Totalservice
Ballast – KFUM
Hop og rul