Attrup Havne Café 2
Kai-Berntsen
Mortensens Mad
Springeren
AKKC
K.E.C. Jammerbugt Kulturcenter
Printereksperten

Fortsat ledige tider til vaccination i Brovst Hallen onsdag og torsdag

Borgere på 65 år og derover, som modtager både personlig pleje og praktisk bistand fra kommunen, kan fortsat bestille tid til vaccination onsdag og torsdag i uge 2.

Der er stadig ledige tider til vaccination i Brovst Hallen både onsdag 13. og torsdag 14. januar. Derfor kan borger, der er inviteret via e-Boks eller har fået fysisk brev om booking af tider, fortsat booke tider, hvis de ønsker at blive vaccineret. De kan booke direkte på www.vacciner.dk med deres NemID.

Spørgsmål eller hjælp til booking

Borgere uden NemID kan kontakte Region Nordjyllands Corona-hotline på tlf.: 9764 8463, så hjælper de med at booke tider. De har åbent:

Mandag-fredag 8.00-17.00

Borgere, der har spørgsmål til tidsbestilling på www.vaccciner.dk kan kontakte supporten på sundhed.dk på tlf.: 4422 2080.

Praktiserende læge/vagtlæge kan IKKE hjælpe med tidsbestilling.

Støttepersonale på vaccinationsstederne

Der vil være støttepersonale, der kan hjælpe borgerne, begge dage i Brovst Hallen. Og som det var tilfældet med vaccinationen på plejecentrene, er det praktiserende læger, der vil stå for at give selve vaccinationen. Vaccinen leveres og opblandes af regionens personale.

Læs mere om COVID- vaccination i Region Nordjylland på: https://rn.dk/Sundhed/Patient-i-Region-Nordjylland/Hospitaler/Coronavirus/Covid-vaccination

 

Hotel Phønix
Minitel
Garant Brønderslev
Bilhuset Biersted A/S